-
Śliczne krajobrazy, aż chce się tam pojechać!
Od strony technicznej, za bardzo widać szara połówkę, po prostu góra jest zbyt ciemna i przejście jest za nisko. Osobiście użył bym mniejszej gradacji i zdecydowanie wyżej ustawiał przejście. Ale mimo wszystko zdjęcia naprawdę robią wrażenie!
-
3. Latarnie i palmy na nie. Albo stempel, albo drabina, albo kosz.
4. ciaśniej wykadrować, żeby przynajmniej drzew po lewej i po prawej (tych bliskich) nie było.
7. Przez układ kamlotów i bajoro zdjęcie leci na prawo.
8. Nuda
9. Słaby kadr. Wolałbym chyba robione ze słońcem w plecy.
10. Bez przesady z tym niebem!
11. Poproszę o panoramę, szczególnie w prawą stronę.
12. Krzywo na maxa w prawo, dodatkowo obcięty temat przewodni - gałąź.
13. N/C. :D
Tym razem mi się mniej podoba, aczkolwiek mi się podoba.
-
Witam, jakos tak wychodzi ze to moj pierwszy post.
Z tych zdjec znam nr12 z innego portalu (tam Tobie to poprawialem:D:D:D)
Widoki nieziemskie, pozazdroscic pleneru!
Jednak z polowka nie do konca sobie poradziles, tak jak zadzialala na niebie tak zniszczyla inne elementy......
Szkoda bo zdjecia pokazuja cos naprawde niesamowitego!
-
Dzięki wszystkim za uwagi. Przydadza sie na przyszlosc;)
@Micles, panoramy, szczegolnie z ladnie pokazana prawa strona nie jestem w stanie zaoferować, ale mam nowo-obrobionego cukierka:p
-
Mnie osobiście bardzo się podobają. Chętnie nauczyłbym się takiej obróbki zdjęć :)
-
Ostatnie cud - miód. Czekam na więcej.
-
ostatnie bardzo dobrze wykonane zadziwia mnie ostrosc zdjec z 400 + sigma czy moze jakos wyostrzasz w jakims programie jesli tak to prosze o info
pozdrawiam
-
No, świetne kolory, szczególnie mi się podoba podświetlona zaśnieżona góra po prawej stronie. Nie wiem jednak czy mam zwidy, ale minimalnie kadr leci w prawo.
-
Trzy Korony
Tym razem coś z Polskiego podwórka - wschód widziany z Trzech Koron:)
14) Na szczycie powitał księżyc w pełni
15) Potem było coraz jaśniej...
Pkt 9 regulaminu forum
16) ... i jaśniej...
17)
18)
19)
20)
-
Exify, panie, exify! (czas zrobienia, czas, przysłona, iso, ogniskowa)
Jest fajnie. Ja żałuję, że w tym roku "tylko" w Bieszczady... Może zimą sobie odbiję.
BTW, siedemnastki nie szło bardziej "wykręcić" przy wywoływaniu? Kontrast, kolorki?