Dzięki za komentarze, a tymczasem wrzucam kolejne:
Wersja do druku
Dzięki za komentarze, a tymczasem wrzucam kolejne:
ładne bw. zdjęcie jak zdjęcie nie wiem czy wiosna czy jesień ale fajnie że kałuża nie wygląda jak szara, brudna kałuża :P
To teraz trochę świeżynek z zeszłego tygodnia. Pierwszy raz portretowałem 5D. Oczywiście wszystkie z C50/1.4 . Myślałem, że 85/1.8 będzie niezbędne do portretów na FF, ale 50tka wg mnie jest super. Przy zbliżeniach twarzy kadrowałem trochę szerzej i przycinałem w PS, żeby twarzy nie zniekształcić. Doświetlane srebrną blendą 120x90. Czekam na komentarze :D
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
Czas na 'kambek' po dłuższej przerwie.
Zacznę od pierwszych ślubniaków, tu wrzucę małą zajawkę, a reszta w galerii na stronie.
Reszta tu: http://marcinmichalowski.pl/slubna/classic.html
Komentarze mile widziane :D
Pani się twarz od podpierania lekko zdeformowała... Na stronę zajrzałem ale jak po najechaniu myszą na taba w FF pokazało mi się dwa kilo syfu, to dałem sobie spokój - pozycjonowanie ma jakieś granice...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
To z nieostrą PM na pierwszy planie to masakra jakaś... Pokazywałeś to klientom ?
Jest kilka fajnych zdjęć w tej galerii (głównie detale, kwiaty itp) ale większość kadrów dość nieszczęśliwych momentami - proponuje nad tym popracować, albo wprowadzić ostrzejszą selekcję. Łatwiej byłoby komentować i odnosić się bezpośrednio do konkretnych zdjęć gdybyś wrzucił więcej niż jedno.
Pozdr.