Tak wlasnie to zrozumialem :) nie moge sie doczekac :D uhu!
Wersja do druku
Proponowałbym, aby pierwszy temat zadała osoba np. z moderacji, która nie brałaby udziału w zabawie, a każdy następny temat zada osoba, która odpada, tak na pocieszenie, otarcie łez ;)
Lub stworzenie puli tematów do zabawy do wglądu jedynie przez moderację, osoba która odpadła pisze w odpowiednim temacie numerek (ew. PW) i moderator ogłasza jaki temat został szczęśliwie wylosowany ;)
Tak, mieszam, ale Micles wspominał o propozycjach ;P
Czyli wygrywa osoba mająca najwięcej głosów w sumie (ew. opracowany zostanie system punktowy, jak np w punktacji ogólnej skoków narciarskich 1=100pkt, 2=80 itd)Cytat:
Zamieszczone przez micles
Czy osoba, która okaże się 'Last Man Standing'? (osobiście ta opcja bardziej mi się podoba, jest też mniej zamotana :D).
1. micles
2. trzeszcz6
3. leCoq
4. stdanielo
5. deffik
Zabawa, która mnie zmotywuje do działania :D
Informatykę na Politechnice Poznańskiej, Wydział Informatyki i Zarządzania.
Na razie nie konkurs, tylko zabawę, bo nagród nie funduję, a Sergiusz jeszcze tematu nie wyczaił :P Nie wiem jak wygląda konkurs w oiśmie FOTO, bo nie kupuję oism, żal mi kasy.
Bierzesz udział? Doradzisz coś? Czy tylko zabijasz czas?
W pierwszej opcji myślałem o jakiejś punktacji za pierwsze kilka miejsc. Najdrastyczniejszą punktacją byłby 1pkt dla wygranej osoby i tyle. Przy 10 osobach biorących udział w zabawie (chyba najrozsądniej, bo sondy mają ograniczenie do max 10 opcji ztcp) i 15 battle'ach można byłoby chyba rozstrzygnąć jednoznacznie kto jest zwycięzcą.
Jakby było dużo osób, to możnaby ligi porobić. Spadki i awanse ;)
O widzisz! Dobre!
Come on people! Coś nowego! Ożywmy trochę Canon-Boarda!
Ja bym się może i zastanowił, ale czekam na więcej informacji co do "regulaminu". Jak często, ile będzie czasu itd itd
Zaproponuj rozwiązanie pasujące tobie. Nie siedziałem nad tym pomysłem 2 dni i nie obmyślałem, stwierdziłem, że lepiej "do ludu z tym, i jakoś to będzie" :D
Last Man Standing byłby najlepszy ;)
Tyle że osoba, która wypadnie znowu zostaje na lodzie bez motywacji do robienia zdjęć i czeka do "następnej rundy" (?), a to właśnie ta motywacja jest głównym celem tej zabawy.