-
spróbuj powiększyć podpis do czcionki 72, będzie bardziej widoczny (ofc ironia). Na pierwszym zdjęciu, centralnie na drzwiach jest marihuana czy mi się wydaje? No i strasznie blurowałeś co rzuciło mi się w oczy. Moim zdniem postęp spory oglądając pierwsze zdjęcia w temacie.
-
Podpis dodałem bo nie chce żeby zdjęcia zostały gdzieś użyte może faktycznie jest zbyt spory. Tak na drzwiach jest marihuana :D. No faktycznie trochę przesadziłem z tym blurowaniem szczególnie przy 2
-
No rzeczywiście, siakieś takie nie ostre ...
-
Kolejne zdjęcia młodszego brata. Jedyne źrudło światła to okno i blenda Proszę o wasze opinie, komentarze i podpowiedzi.
1.
2.
-
noo i te mi się podobają. Balansowałeś na krawędzi przepaleń ale brawo! U mnie ich nie ma :) Szkoda tylko tych rulonów u dołu, ale zaczyna być coraz lepiej!
-
IMHO technicznie poprawniej byłoby gdyby oprawki okularów nie przecinały oczu.
-
Mnie polecono na początku, wiec czuję się zobowiązany do przekazania wiedzy wręcz niezbędnej - Sekrety cyfrowej ciemni - Scotta Kelbyego - wydatek okolo 70 PLN za nówke a wiedza na lata. ;)
-
Dzięki za rady i opinie.
Aż tak źle z obróbką tych zdjęć???
-
W zasadzie wszystko zostalo powiedziany. Dodam ze idziesz w dobra strone. Ostatnia sesja to duzy postep w obrobce.
-
nie numeruj każdych wrzutów od początku, ciężko potem oceniać, mi osobiście podoba się z drugiej sesji, 3 fotka, sympatyczna jest :)