nieśmiało spytam . Czy to musi być stare miasto? tzn czy były rozpatrywane jakies alternatywne lokalizacje pleneru?
Wersja do druku
nieśmiało spytam . Czy to musi być stare miasto? tzn czy były rozpatrywane jakies alternatywne lokalizacje pleneru?
Canion, Stare Miasto to tylko propozycja. Spotkamy się na SM, pofotografujemy, pogadamy i myślę, że jeśli będzie jakaś ciekawa propozycja przeniesienia się w inne miejsce to dlaczego nie.
Nie wiem co na to reszta zadeklarowanych, ja jestem za Starym Miastem, ew. później możemy się gdzieś przenieść.
14.03 rusza F1, z GP Bahrajnu o godz. 14 ;-) jest w okolicy pare barów z dużym TV :-)
SM na początek spoko. potem można się przenieść.
to może i ja się dopisze :)
ewentualnie fajnym motywem na później jest stara kamienica na krowiej.
Ha, właśnie wówczas mam turniej, więc miłego fotografowania :)
Fajnie. :)
Kermiter, dopisałem Cię do listy.
OK, a możesz o tym coś jaśniej? Jestem z innej wioski i nie kojarzę tematu, daj jakieś info.. ;)
To jest taka stara fabryka na krowiej która można obfocić całkiem przyjemna jest, do środka też można wejść tylko trzeba uważać żeby coś na łeb nie spadło :)
tutaj mapka
i fotka mniej więcej jak to wygląda
czyli jeden patrzy w góre czy coś leci, drugi patrzy pod nogi co by nie wpaść w coś i nie nadepnąc na gwoździa a trzeci robi zdjęcie :)
praca zespołowa ;)