-
Kolejna porcja fotek:
1. Rune Holta broni się przed atakiem pary Polonii [Stal Gorzów - Polonia Bydgoszcz 13.04.2009]
2. Krzysztof Kasprzak podczas Kryterium Asów 2009 w Bydgoszczy:
3. Kibice Stali Gorzów [13.04.2009]:
4. Olliver Allen na prowadzeniu podczas towarzyskiego spotkania Polonia - GKM Grudziadz 2009:
5. Fotoreporterka z Częstochowy [Polonia Bydgoszcz - Włókniarz Częstochowa 5 lipca 2009]:
-
Świetnie foty
dynamiczne z pomysłem widać że czujesz i kochasz ten temat. :)
Wciągające...Aż sie chce jechać na taką imprezę ...:D
-
Świetne żużlowe fotki (poza kilkoma kiczami ;))!
-
Dawaj wytykaj kicze - naucze sie chetnie czegoś - naprawde. Albo wyjasnie dlaczego tak zrobione.
-
Nie, no... zapędziłem się. To za te baraże z 1983 roku. ;-) "Niektórym" może nie podobać się żółty sygnalizator i żółty pokrowiec na czarno białej fotce. A uczyć się to raczej ja będę od Ciebie. :-D
PS Galerię kojarzę ze portalu sportsboardu (m.in. z forum PSŻ), gdzie występujesz pod nickiem trochę inaczej pisanym.
-
Do autora - chyba nie doczytałeś 1. Punktu: http://canon-board.info/announcement.php?f=45&a=17 . Usunąłem nadliczbowy wątek.
-
Dzieki, zapedzilem sie... No to ide dalej:
1. Damian Adamczak vs Kamil Pulczynski - MDMP Bydgoszcz 2009:
2. Leigh Adams jedzie po 3 punkty dające remis Unii Leszno w Bydgoszczy 05.06.2009:
3. Robert Miśkowiak przed Mirosławem Jabłońskim w ostatnim biegu 1/4 finału IMP w Pile - 18.06.2009:
4. Wiesław Jaguś vs Greg Hancock - półfinał CNSE rewanż - 13.09.2009:
5. Matej Zagar i Peter Karlsson przed Emilem Sajfutdinowem - Stal Gorzów - Poonia Bydgoszcz 13.04.2009:
6. Kryterium Asów 2009 w Bydgoszczy - Rune Holta przed Jonasem Davidssonem:
-
1. Kamil Pulczynski upada przed Kamilem Adamczewskim - półfinał BK Bydgoszcz 2009:
2. Tomasz Gollob vs Atonio Lindback - Stal Gorzów - Polonia Bydgoszcz 2009:
3. Fredrik Lindgren - Falubaz Zielona Góra
4. Kamil Pulczyński [n] upada podczas Finalu MDMP w Toruniu 2009:
5. Adrian Miedziński [n] vs Mirek jablonski [c] - 1/4 final IMP Piła 200:
-
Witam kolegę ;) Momenty bardzo fajne, ale te zdjęcia są dla mnie jakieś takie.. nie do końca mi pasują ze względu na np. przepalenia, trochę potraconych szczegółów.. I to kwestia obróbki myślę :)
-
Fanem żużla nie jestem, a tym bardziej fachowcem od oceny zdjęć tego sportu. Twoje zdjęcia obejrzałem z przyjemnością i jako kompletny ignorant w temacie czekam na więcej, bo jest na co popatrzeć.