bardzo interesuje mnie czy w całej sieci FJ są takie same ceny, zakup gripa miałem zaplanowany za dwa miechy ale jak jest taka okazja to kupuje już, szkoda czakać napewno lepiej się będzie focić :)
Wersja do druku
bardzo interesuje mnie czy w całej sieci FJ są takie same ceny, zakup gripa miałem zaplanowany za dwa miechy ale jak jest taka okazja to kupuje już, szkoda czakać napewno lepiej się będzie focić :)
Cholerka a ja kupilem za 199 :)
A czy ta cena dotyczy samego gripu czy tylko w przypadku jesli sie kupi u nich 300D ??
hehe ja juz o tym wspominałem na forum zekupiłem mojego 300D na początku marca - był to okres gdy miał wyjsc 350D tylko ze ja wtedy jeszcze byłem zielony w temacie i nie miałem pojęcia o tym ze wyjdzie nowy model i ze ceny tak zaczną spadać. No ale mówi sie trudno ;)
grip kosztuje tyle w calej sieci i mozna go dostac bez koniecznosci kupowania aparatu do niego ;)
dlaczego taka cena? a tego to nie wiadomo...
no to jutro ide po gripa :] i sie pytac expedientki, bo dzis widzialem wywieszke 179zl
Ja tez chyba sie przejde :D hehe aaa tak z ciekawosci spytam... będzie taniej? :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Czacha
Edit:
Jeśli jest w całej sieci taka cena to czemu na stronie FJ nie ma tego produktu i co za tym idzie nie ma nigdzie napisane o tej promocji :P
Sorry ze tak pytam no ale jak tam pracujesz to myśle ze wiesz co i jak :mrgreen:
Hehe pracujesz tam i nie wiesz ? :)Cytat:
Zamieszczone przez Czacha
A tak serio jeden z Waszych sprzedawcow mowil mi ze to w zwiazku z tym iz 300D jest juz nieprodukowany i pozbywaja sie akcesoriow z magazynow.
Ile w tym prawdy cholera wie ale cos w tym jest bo znam firmy ktore postepuja podobnie.
spekulacje - podejzewam podobnie.. ale.. tak naprawde gripy pojawily sie dopiero pare miesiecy temu.. a przeciez na rynku byly dostepne duzo wczesniej ;)
o takich rzeczach jak "dlaczego taka cena" "skad ta promocja" wie tak naprawde tylko centrala.. ;)