2 bardzo klimatyczne, iście scena z filmu. ciekawe jak by wyszło, gdyby latarnie były zapalone..
Wersja do druku
2 bardzo klimatyczne, iście scena z filmu. ciekawe jak by wyszło, gdyby latarnie były zapalone..
9.
10.
11. Wiem że oklepane jak stąd na księżyc, ale nie potrafiłem się powstrzymać przed jego zrobieniem.
2. Tak jak kolega jestem ciekaw zapalonych świateł z tym że na upartego to ja bym tam jeszcze jakiejś mgły wsadził troche ale po co ?! ,)
7. Żeby to chociaż ursus był
A te śnieżne kuszą tylko zeby zapytać " Gdzie tak wysoko żółty śnieg znalazłeś ? " ,)
9-11 byłyby o wiele lepsze gdyby nie ta sztuczna winieta
Tak wiem... każde z innej parafii : (
12.
13.
14.
15.
Komentujcie, piszcie, wytykajcie jak najwięcej błędów, piszcie jak je poprawić : )
micles - na ciebie liczę w szczególności =)
14 i 15 jest fajne:)
Czy ja muszę przeglądać wszystkie wątki, żeby dowiedzieć się, że jestem w nich pożądany? Napisałbyś chociaż PW :D
12. Fajnie wypatrzone. Leci na prawo. Kombinowałbym z podejściem bliżej ławeczki i skomponowaniem tak, by noga była bliżej lewej krawędzi kadru, a naklejka w lewym dolnym mocnym punkcie.
13. Technicznie ok, ale interesujące : średnio+
14. Ok, no bo co tu napisać :D
15. Też spoko. Teraz idź do PSa, obróć fotę 90 stopni (albo nawet i trochę więcej) zgodnie ze wskazówkami zegara i wykadruj mniej więcej górną połowę.
16.
Burzowo ostatnio u mnie... Brakuje czegoś szerszego, aż się prosi o UWA.
17.
Zdjęcie jak dla mnie mimo wszystko straciło na pewnej głębi i ciekawości, jeżeli takowa w ogóle istnieje. Fotografia była kadrowana na poziomo i ciężko aby crop odwrotny był lepszy. O stracie na jakości nie wspominam bo to raczej nie podlega dyskusji...
18.
19.
20.
tak - kolejny raz każde zdjęcie z innej parafii...
tym razem nieco więcej spójności pomiędzy zdjęciami...
może tym razem coś wam się spodoba.
21.
22.
23.