ja z zoomów poza s12-24 zrezygnowałem 70-200 sprzedałem i zamierzam kompletować stałki :)
Wersja do druku
ja z zoomów poza s12-24 zrezygnowałem 70-200 sprzedałem i zamierzam kompletować stałki :)
A mi poza stylizacja, najbardziej podoba się "analogowo" kolorowane światła i generalnie klimat całej serii !
Pomysł ok, ale forma nie porywa. Obrabiane w ogóle coś? Tak trochę JPGowato, prosto z puchy zalatuje.
Odświeżę z lekka zaniedbany wątek.
Niedawno, w szczecińskim gronie (Pentax-Canon-Nikon), zrobiliśmy sobie foto-wypad do Berlina.
Poniżej parę moich obrazków :)
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
Przyjemna calosc, a 18'stka - jakie to szklo? Widze ze iso 1600, ze 1/20sek, ze f5.6 ze to i tamto, ale nic o ogniskowej. Zenitar?? :)
Mnie zaintrygowała 17 a głównie ogon samolotu w prawym górnym rogu. A w samym Berlinie dalej nic się nie zmieniło i jest tak jakoś po niemiecku...
Dla mnie:
14 - ciekawy kadr (ten rower miał tak krzywe opony, czy to jakiś efekt ze szkła?)
17 - fajnie klimatycznie ;)
18 - ciekawie, chociaż ta niebieska paczka (nie palę więc się nie znam;) ) jest chyba jeszcze pełna ;)
Tak poza tym, to bardzo miło się ogląda ;)
do Berlina to lepiej jeździć na wystawy, niż plenery :)
Pewnie miałeś na myśli 10? Tak, ten rower był wyraźnie "depnięty", stąd to zdjęcie.
Cóż, palę...
Życie palacza w dyktaturze niepalących pełne jest dyskryminacji, które w pewnej części rozumiem (nie jestem gburem ani idiotą i szanuję niepalących). To zdjęcie zawiera wyraz pewnej wspólnoty - zauważ ostrzeżenia w różnych językach EU. Ta niebieska jest prawie pełna, fakt - to moja. Dorzuciłem ją do kompletu.
Tak nawiasem mówiąc, aktualnie przechodzę na e-palenie.