No to super!!Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Bede czekał na ewentualne zmiany w planach
Na dzień dzisiejszy się zapisuję na Twój samochód ;)
Wersja do druku
No to super!!Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Bede czekał na ewentualne zmiany w planach
Na dzień dzisiejszy się zapisuję na Twój samochód ;)
miodzio, o to mi chodziło 8)
zaczyna się to powoli układać.
kurcze no jest poczta sztandarowa z Gdanska (mxdanish maybe Mac) z Warszawy w osobie mmszy :) z Bialegostoku (?), z Krakowa oczywiscie :mrgreen: no i Katowic. Moze dac znac tym z poznania, a wiadomo ze liczne ich grono zeby tez wpadli ?
2.5L tak czy siak będzie zmrożone :lol: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
co do białego to hmmm.... może jakiś pokrowiec? :mrgreen: a może maskować się trzeba będzie... ale przed wróblami?? :shock:
chłopaki, biały lepszy, bo jak was gołębie obsiądą, to nie będzie widać to tam zrobiły... :lol:
:idea: zaraz, coś mi tu się mało ludzi wpisuje... :evil: halo, czy już nikt więcej nie przyjedzie? To kto głosował..?
1) Zdzisław Kupka
2) Katowice Ligota
3) bardzo prawdopodobny... chyba ze na poniedziałek zwali mi sie 5 sprawdzianów / dom mi sie zawali / pies pogryzie mi mojego canona :D (niepotrzebne skreślić ;) )
4) PKP
5) no sobota koło 11 (Thorin sie zgadac musimy ;) )
6) jakoś tak wiczorkiem w niedziele nie? :P
:lol::lol::lol:Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
1) Nick: Gonzo44
2) Miejscowość: Kraków
3) Prawodopodobieństwo uczestnictwa w zjeździe: 80% prawie na pewno
4) Planowany środek transportu: MPK
5) Planowany termin/godzina przyjazdu do Krakowa: niedotyczy
6) Planowany termin/godzina wyjazdu z Krakowa: niedotyczy
Jezeli chodzi o noclegi to mysle ze dosc lukratywna propozycje maja akademiki. Kolega z PK twierdzi ze dla studentow nocleg to koszt rzedu 10zł, dla dorosłych ;-) ok 40~60 zł wiec juz nie tak rozowo. Akademiki PK sa dosc daleko od centrum (jednego i drugiego) być moze ktos wie czy mozna nocowac np w akademikach AGH lub innej uczelni bliższej rynku.
1) drrrl
2) Kraków :)
3) 75% (średnio, tzn. jeszcze parę innych rzeczy muszę w weekend zrobić)
4) samochód
5) jestem
6) nie wyjeżdżam
ok zliczmy to bo narazie balagan sie zrobil (oczywiscie rowniez za moja sprawa) :)
1. Kubaman
2. canis_lupus
3. sergi
4. mmsza
5. mxdanish
6. Venio
7. gonzo44
8. drrrl
9. thorin onsam
jak narazie i jak narazie jak najbardziej niepewne ale jednak 9 osob :) ladna liczba :)