To tak jak w kazdej normalnej spolecznosci: promil elity, pare procent wyksztalconych, no i te masy pospolite...Cytat:
Zamieszczone przez mganko
Wersja do druku
To tak jak w kazdej normalnej spolecznosci: promil elity, pare procent wyksztalconych, no i te masy pospolite...Cytat:
a TY znowy opinia co zawsze :?Cytat:
Zamieszczone przez pn_
jakbys sie najaral tyle stuffu tez bys takiego glupoty powtarzal... ;-)Cytat:
Zamieszczone przez gr86
trzeba sie cieszyc czyims szczesciem :D np. tacy polnocnoamerykanscy Indianie uwazali szajbnietych za swietych i otaczali szczegolna czcia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
chociaz czasem to pn, moglbys sie tym zielskiem podzielic :roll:
Przepraszam, znaczy sie co, uwazasz, ze w spoleczenstwie pospolite masy sa mniejszoscia, a przewazaja swiatli, madrzy i wyksztalceni? A nas tylko oczy myla?Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
Skoro twierdzisz, ze to co powiedzialem to glupoty.
a nie... ja nie do tego akurat fragmentu... :-) ja do: "to tak jak..."Cytat:
Zamieszczone przez pn_
A po co rozmawiac w watku z ktorego nic nie wynika a ktory w trollowaty sposob moze przyczynic sie do tysiecznej z kolei wojenki systemowej.Cytat:
Pn_ juz zaczyna, zaraz rzuca sie kolejni elitarni :? i trzeba bedzie zamykac.
No bo tak to na swiecie jest :-)Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
A co ma do tego sprzęt ????????????? Co z tego że są w mniejszości???? Nius roku!!!
Nie liczy się kto ma jaki sprzęt ale jakie zdjęcia robi!!! Znam Nikoniarzy którzy robią takie zdjęcia żeby wam oko zbielało.
Ale niema to jak sobie morale podnieś w ten sposób co?
"Moja jest racja i to święęęęęęta racja!!!" :)
ja znam Polaroidziarzy, ktorzy robili swietne zdjecia... Pentaksiarzy, Minolciarzy, Rolleiarzy, Linhoffiarzy itd. itp.Cytat:
Zamieszczone przez Gregg
ale jak to sie ma do oryginalnego postu to nie wiem. tam bylo tylko o posiadanym sprzecie. nic o tym, ktory czy ktorego uzytkownicy rzekomo robia lepsze zdjecia... :(
a tak konkretnie, to moze napisz do kogo byl ten tekst adresowany... bo ja na tej samej zasadzie moge napisac "bo u was bija murzynow". z czego kompletnie nic nie wynikaCytat:
Zamieszczone przez Gregg