ja, dla mnie zły balans bieli (1), brak światła (2-5), cięcia w stawach i modelka chyba nie jest zadowolona z fałdek na biodrach (6) - niestety, jak dla mnie, nic szczególnego :(
Wersja do druku
ja, dla mnie zły balans bieli (1), brak światła (2-5), cięcia w stawach i modelka chyba nie jest zadowolona z fałdek na biodrach (6) - niestety, jak dla mnie, nic szczególnego :(
fałdek na biodrach?
niestety ale nie preferuję zamalowywania modelek, więc jest naturalnie, fałdek tam nie ma ... :)
Homer mysle ze modelka byla bardzo zadowolona ze zdjecia bo o ile dobrze pamietam podziela opinie sirlukasa na temat nadmiernego malowania i szpachlowania.
Mysle ze Sirlukas sie spisal biorac pod uwage warunki w jakich fotke wykonywal, ciasny pokoj, kiepskie swiatlo etc - juz myslalem ze tego nie wystawisz ;-)
Bałem się tego wystawiać szczerze mówiąc, a warunki były tragiczne fakt, wieczór za oknem, jedna nocna lampka z boku i to wszystko :)
A modelka ma wydrukowane to zdjęcie A2, więc na pewno Jej się podobało :)
A co kogo obchodzą warunki? oceniamy zdjęcie, czy warunki w jakich jest zrobione?
Równie dobrze można pokazać rozmazane zdjęcie twierdząc, że nie miałem statywu - ale jak na warunki jest ok :)
Ale skoro kryterium jest zadowolenie modelki, i jest zadowolona - to gratuluję!
Proszę nie traktować mojej wypowiedzi jako sarkazmu, czy agresji :)
Pozdrawiam!
Niech Ci bedzie, nie zwazamy na warunki czy tez zadowolenie zamawiajacej...
Mozna sie czywiscie przyczepic do kadrowania, planu czy oswietlenia ale moim zdaniem i tak zdjecie modelce krzywdy nie czyni. Wrecz przeciwnie, uwazam ze jest bardzo przyjemne w odbiorze.