Tak nawiasem ... wielu ... w swoim czasie.Cytat:
Zamieszczone przez Simon
Miłej zabawy!
Wersja do druku
Tak nawiasem ... wielu ... w swoim czasie.Cytat:
Zamieszczone przez Simon
Miłej zabawy!
Myśle że w przeciągu najbliższych 3-4 miesięcy z pięciu forumowiczów będzie miało 5D.Cytat:
Zamieszczone przez Simon
Ja z pewnością nie bo moje zdjęcia nawet do 300D jeszcze nie dorastają ;)
No wiec wrzuccie za 3-4 miesiace jakies posty o 5D.Cytat:
Zamieszczone przez sergi
Chyba jestescie na tyle powazni, by kupowac taki sprzet w normalnych sklepach, a nie na Allegro, eBayu czy innych takich szemranych zrodlach :/
Gdzie nie spojrze to monotematyczne posty o 5D, a wiekszosc to informacje, ze tu sie pojawil, a to tam...
Szemranych powiadasz..Cytat:
Zamieszczone przez Simon
Tu się zgodzę, wystarczy zobaczyć nowe tematy w dziale DSLR. Rzygać się chce.Cytat:
Zamieszczone przez Simon
zamiast pisac o rzyganiu wole czytac o 5D, pozatym chyba nikomu niewyskakuje okienko i nikt niejest skazany na jeden temat ktorego nielubiCytat:
Zamieszczone przez Cichy
sory cichy niewiedzialem ze to ty:)
Dziwny jestes sam nielubisz jak ktos ci cos narzuca a mowisz co ktos ma zrobic, temat cie nie interesuje to zaloz watek o smienie moze ktos dolaczyCytat:
Zamieszczone przez Simon
Cichy, jak bym wiedział wcześniej, że jesteś "szemranym źródłem", to bym nic od Ciebie nie kupił ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Kupią... tutaj onanistów nie brakuje. :)Cytat:
Zamieszczone przez Simon
czyz to nie dzieki nim nakreca sie postep?:)Cytat:
Zamieszczone przez canis_lupus
Oj ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Chodzi mi o to, ze kupujac taki sprzet trzeba to pomacac, sprawdzic,a nie kupowac na aukcjach, nawet jak sie tam znany sprzedawca wystawia.
A kupujac tak to juz raczej sie nie powie, ze kupilem na Allegro :P
No i nie kazdy jest szemrany, niepotrzebnie generalizowalem :)
Jednak ten z linka o 5D mnie jakos nie przekonuje, po wymianie z nim kilku maili :/