A jest tu jakis Pan ktory ma Pania fotograf?Cytat:
Zamieszczone przez Unique
Wersja do druku
A jest tu jakis Pan ktory ma Pania fotograf?Cytat:
Zamieszczone przez Unique
jasne, ze jest, jak moja zona dorwie sie do aparatu i ustawi zieloby programik to jest pania fotograf :mrgreen:Cytat:
A jest tu jakis Pan ktory ma Pania fotograf?
mojej nie daje dotykac bo jak go wezmie do reki z zalozona lampa i tele to mowi ze za ciezki i juz sie odechciewa, a pozatym jak mam tlumaczyc funkcje ustawiania ostrosci to mnie szlak trafia!
ja nawet probowalem tlumaczyc co to jest przyslona, czas naswietlania i takie tam podstawowe *******y, ale nic z tego nie wyszlo, za duzo pokretel i mozliwosci, poza tym uwazam ze EOS nie jest najlepszym aparatem do nauki, chyba lepiej zaczac od manuali i to bez zadnych programow, po prostu tu jest przyslona tu czas i wszystko.Cytat:
jak mam tlumaczyc funkcje ustawiania ostrosci to mnie szlak trafia!
z drugiej strony jak mialem zenita, to niestety moja zona w ogole zdjec nie robila, a tak przynajmniej wie ze na zielony, przycisnac do polowy az da znac, ze zlapal ostrosc i docisnac, zdjecie gotowe.
przy tych wszystkich niedoskonalosciach technicznych miojej zony musze przyznac ze bardzo duzo widzi w wizjerze i jej ujecia sa zwykle bardzo ciekawe, ale to artystyczne dusze tak maja ( jest po szkole muzycznej).
no dawaj ja na Plfoto!
zone czy jej zdjecia :mrgreen:Cytat:
no dawaj ja na Plfoto!
Zdjecia Żony ;)
zone i jej zdjecia - wash & go
jeszcze nie teraz powoli sie przymierzam do cyfrowki, na razie za duzo ztym zachodu, szegolnie ze skanowaniem.Cytat:
zone i jej zdjecia - wash & go
[quote="piotrkula"]Nie wykrecaj sie :PCytat:
jeszcze nie teraz powoli sie przymierzam do cyfrowki, na razie za duzo ztym zachodu, szegolnie ze skanowaniem.