ja się chyba wybiorę.
mam dopiero jakieś spotkanie o 9-tej na Żoliborzu, więc czasu sporo.
EDIT: jakby ktoś się chciał zabrać z Bemowa Jelonek etc. co po drodze to służę...
ja się chyba wybiorę.
mam dopiero jakieś spotkanie o 9-tej na Żoliborzu, więc czasu sporo.
EDIT: jakby ktoś się chciał zabrać z Bemowa Jelonek etc. co po drodze to służę...
Ja też z tej okolicy :)Cytat:
Zamieszczone przez bebop
Ale zmotoryzowany
towarzysko sie chyba przejade.. aparta wezme tylko kontrolnie :-)... ale jeszcze droga polowa musie zatwierdzic 'projekt'
o 6.30? toć wrócisz zanim się dzień na dobre zacznie :-)Cytat:
Zamieszczone przez Jac
jak bym poszedl zdjecia robic to moge wrocic szybko.. a ja pewnie pojde towarzysko :-)... niewazne bede wiedzial na 100% w piatek
Tylko z mgłą może być kłopot. Wg icm.edu.pl mgły będą zanikały o 5:30
Może zatem godzinkę wcześniej :D
wogole w miescie dorwac mgle to klopot... jak wroce do domu to sprawdze o ktorej bedzie wschod slonca i najlepiej sie umowic tak z 30 min wczesniej... a jak mgly to nad wisle ale to inna 'razą'... teraz bym sie na mgle nie nastawial...
swietna pogoda na streetphoto :mrgreen: ja sie jutro z rana wybieram.. ale w Bialym :)
czyli ostatecznie o ktorej sie spotykamy ja bym byl za 6:00 wschod jest chyba kolo 6:35 (w W-wie)... ustalmy o ktorej to nam sie bedzie latwiej spotkac :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to dobre glowe bym dal ze w sobote :-).. bo w tygodniu to ja od 7 a czasami od 6 pracuje :-) wiec ciezko by bylo ... to co jutro ktos idzie jeszcze raz ?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: