A ja polecam zainwestowanie w zwykłą blendę.
Jest mała (można złożyć łatwo :) , dwustronna, wyginająca się.
Dużo poręczniejsza, niż koce NRC na płytach pilśniowych (i nie szeleści jak cholerstwo :D )
Wersja do druku
A ja polecam zainwestowanie w zwykłą blendę.
Jest mała (można złożyć łatwo :) , dwustronna, wyginająca się.
Dużo poręczniejsza, niż koce NRC na płytach pilśniowych (i nie szeleści jak cholerstwo :D )
Tylko są lekko droższe.
W funsports za 100 złotych.... pewnie mozna złapać taniej.
A naprawde warto!
Zdjec niestety nie moge pokazac... moze za jakis czas. Ale postaram sie dziewczynie pare fotek zrobic. A fotki blendy pokaze jutro :) W 10minut ja zrobilem...
Ceny apteczne ok, tylko za plecak przeplacisz jak bedziesz chcial np blende kołową o srednicy przynajmniej 1 m sobie zrobic i nosic to z soba. ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Błajo
Pszczola a to mozna kupic za okolo 7 pln taka "zaluzje" na tylna szybe do auta.... ona sie tak zwija i obkleic ja kocem termicznym ;)
Mozna, tylko jak to potem utrzymac? Blendy 'gotowe' czesto zaopatrzone sa w zaszyty w obwodzie blendy elastyczny 'drucik', ktory wygina sie ladnie w czasie skladania i blende mozna upchnac prawie wszedzie, a w czasie rozkladania dziala jak autownat samorkladalny. Zapewne mozna cosik takiego zastosowac do samorobki. Sam widzialem za kilka zlotych jakies badziewne latawce zaopatrzone w takie ustrojstwo. Pewnie daloby sie to wykorzystac.Cytat:
Zamieszczone przez Błajo
Hej,
Folia termiczna z aptekima plusy..może być srebrna a z drugiej strony złota, dwa róźne oświetlenia..myślę że warto ją porząrządnie pognieść i rozprostaować...bez tego za ostre daje odbicia.