No wlasnie tez sie zastanawiam. A sprawdzales czy nie ma Unixowej? Mi strona Zinio automatycznie rozpoznala ze potrzebuje macowej ;)Cytat:
Zamieszczone przez gawryl
Wersja do druku
No wlasnie tez sie zastanawiam. A sprawdzales czy nie ma Unixowej? Mi strona Zinio automatycznie rozpoznala ze potrzebuje macowej ;)Cytat:
mi proponuje wersje 3.3 dla Windows i 2.0 dla Maca (widac, ze maja spore lagi co do Maca :) ). najwyrazniej ich docelowym klientem sa Windowsowcy - niech tak zostanie, mi to nie przeszkadza....Cytat:
Zamieszczone przez Riccardo
Cytat:
Bo byśmy zrobili zrzutę kolegialną i jeden numer by nas wyszedł ze 2 grosze...;) Się zabezpieczać próbują...
dostałem line
od kolegi fotografa z LTF
ten dokument elektroniczny gdyby był za free napewno duzo bardziej by zachęcił
a moze jest zin2pdf <lol>
pozdrawiam
Ten dokument jest za free... tylko trzeba przebrnąć (bo inaczej się tego określić nie da) przez 2 rejestracje...:)
ten tak
ale tylko ten
nastepne za kase ;)
pozdrawiam
bo PDF by się szybko i łątwo rozprzestrzeniał... kombinują jak się da :-? ... ale zobaczymy czy nie da się tego przenieść do PDFa :mrgreen: .
Gdzie w necie wyczytalem ze to ta sama technologia. Znaczy pliki .zno i .pdf to niby to samo :)Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
Robię próbnego PDFa :mrgreen:.
A może byśmy sobie zamówili elektroniczną prenumeratę tego FOTO do "biblioteczki CB". Tak nieśmiało nadmienię, że nadwyżka za identyfikatorki wystarczyłaby na prenumeratę ;). Ale, to ci co zapłacili niech decydują :D.