-
Pokazałeś że od strony technicznej zdjęcia robić umiesz, chwali się, wielu fotografów "robiących śluby" nie może tego o sobie powiedzieć. Teraz wypadało by popracować nad kadrem i momentami. Przygotowania to tylko ciasne portrety, nie ma nic z nerwowej przedślubnej atmosfery, chętnie bym zobaczył jakieś szersze kadry. Zdjęcia z pleneru sprawiają wrażenie jak byś nie panował nad sytuacją. Wyglądają jak by nikt z Was nie wiedział specjalnie co ze sobą zrobić, para przed obiektywem, Ty przed wizjerem. Ostatnie było by fajne, ale trochę za mocno wygiąłeś sylwetki. Sam używam sporo UWA, i do tego fisza, ale staram się to robić tak, żeby nie deformować młodych. Pierwszym zdjęciem trochę obiecałeś, ale reszta już gorsza. Pokazuj dalej, zapowiada się ciekawie.
-
Bardzo dziękuję za ten komentarz pank.
Skoro są w miarę dobre to spróbuje kolejne:
12. zapraszam :)
-
Pomimo drobnych wpadek zdjęcia są naturalne bez nadęcia na „fotograficzną samorealizację twórczą” fotografa. To rzadka umiejętność aby podczas zdjęć w plenerze para zachowywała się naturalnie i nie zwracała zbytnio uwagi na natręta z aparatem, który niestety musi dowodzić akcją.
-
miałem o tyle łatwość że to był mój brat :) większość kadrów wychodziła sama :D dzięki za jakiekolwiek zainteresowanie :)
-
10.świetnie uchwycony moment,trochę inaczej skadrowałbym
11.nie wyświetla się
12.wyszło naturalnie,ale młodej kosmyk włosów robi za opaskę,a na oczach najczęściej skupia się wzrok,bo tam są emocje
Generalnie- pozytywnie.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
mamiyka
11.nie wyświetla się
już się wyświetla? :) pzdr i dzięki za komentarz :)
-
-
no to kolejne zdjęcie:
13.
-
Mnie ostatnie podoba się najbardziej. Wydaje mi sie, że można by nieco podciągnąć czerń i biel.
-
Minęło trochę czasu, więc kolej na następne zdjęcia, tym razem Agnieszka i Fryderyk:
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
Ciąg dalszy nastąpi, jeśli się spodoba :P jak się nie spodoba to tez nastąpi :P
pozdrawiam, bartek