Bardzo fajne. Mnie sie podobaja. Czuc klimacik.
Wersja do druku
Bardzo fajne. Mnie sie podobaja. Czuc klimacik.
ostatania seria jak dla mnie za ciemna oraz kłania się WB
Moim zdaniem nieco za ciemne te zdjęcia i na pierwszych jest pokazane to samo. Byłam tam w zeszłym roku i wiem jak cudownie i różnorodnie na żywo to wszystko wygląda i jaki jest klimat - Tobie udało się klimat przekazać. Różnorodność tego rynku jest ogromna, wiele ciekawych motywów do zdjęć, dlatego mogłeś nie skupiać się tylko głównie na karuzeli i stoiskach z piernikami.
:)
Może nie tyle ciemno co jednak ten WB psuje mi tą galerię.
Bosheeee, wlasnie widzialem swoje zdiecia na komputerze kolegi, koszmarnie to wyglada. Teraz wiem o co chodzi...Jakies rady jak tego uniknac?
Wiesz, prosisz mnie na PW abym skomentował zdjęcia. OK nie ma problemu. Ale weź pod uwagę, że ja zatrzymuję się w wątkach gdzie albo coś jest zupełnie zwalone a autor napina się na mistrzostwo świata i okolic lub w wątkach, w których są same rodzynki gdzie napawam się ich pięknem i zostawiam bez komentarza. Bez komentarza też pozostawiam zdjęcia nijakie a takie są w Twoim wątku. Zaglądałem tu wcześniej. Sądząc po stopce masz naprawdę wypasiony sprzęt i przestań szukać sensacji tylko pokaż jak żyją ludzie w Twojej okolicy, jadą do roboty, pracują, odpoczywają, śmieją się lub płaczą. Pokaż budynki, parki, autobusy i taksówki. Cokolwiek, może być i klatka schodowa lub winda w Twoim domu. Coś na czym można zaczepić oko. Wtedy pojawię się znowu.
Pozdrawiam!
No to na zachete jeszcze jedno