Wczoraj podczas spaceru z kolegą. Hmmm. Dziwnie zabrzmiało. No mniejsza.
Canon 500d i 50mm 1.8 od Canona.
Proszę o komentarz. Zdjęcie w zasadzie poza balansem bieli nie edytowane.
Wersja do druku
Wczoraj podczas spaceru z kolegą. Hmmm. Dziwnie zabrzmiało. No mniejsza.
Canon 500d i 50mm 1.8 od Canona.
Proszę o komentarz. Zdjęcie w zasadzie poza balansem bieli nie edytowane.
Oj, masz przed sobą jeszcze długą drogę :)
Pierwsze najciekawsze. Można by je nieco inaczej zakomponować, ale najważniejsze, że efekt jest zgodny z zamierzeniem.
Drugie - coś nie za bardzo. Światło, wąski kadr, szeroki kąt, ogólna kompozycja - czyli te drobiazgi, które składają się na dobre zdjęcie - tutaj leżą. Do świecącego czoła doczepi się zapewne ktoś inny, więc milczę ;)
Trójki nie rozumiem, kojarzy mi się z "autoportretem na wyciągnięcie ręki".
Ostatnie - chyba każdy przechodzi ten etap. Za 2 miesiące będziesz się z tego śmiał :)
Oglądaj dużo zdjęć, analizuj te, które uznasz za dobre. Potem przenoś wnioski do siebie.
Z drugiego i trzeciego się śmieję teraz. Nie wiem nawet dlaczego. Czwarte jednak mi się niesamowicie podoba. Kolega fotografuje już kilka lat z którym to zrobiliśmy. Niby jakieś tam studium skończył z fotografii i też mu się to podoba. Reasumując jednak mnie podoba się pierwsze i czwarte. Czwarte szczególnie przez to, że naturalnie się udało uzyskać taki efekt. Jest jeszcze jedno, które zaraz wstawię.
I tutaj kolejna fotka nr5.
Zrobiona w tej samej miejscówie co czwarta. Proszę o komentarze. Szczególnie dwóch ostatnich zdjęć. Te 2 i 3 proszę o przemilczenie.:)
Nieźle się bawisz :-P
Gdyby z przeźroczystościami było na odwrót (ten leżący poleżałby dłużej niż stojący stał?),
mielibyśmy wyjście duszy z ciała :D
A mnie sie te experymenty nie podobaja.
Dobra. Trochę czasu minęło. Zmieniłem sprzęt. Nieznacznie ale zawsze;). No i tutaj jakieś nowsze fotki z ostatniej serii. Proszę o krytykę.
nr 6. Tutuł: "Drzwi".
nr 7. Tytuł: "Oświecenie".
nr 8. Tytuł: "Koniec".
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Coś mi nie wyszło w poprzednim poście. Fotki tutaj.
nr 6. Tutuł: "Drzwi".
nr 7. Tytuł: "Oświecenie".
nr 8. Tytuł: "Koniec".