Udane zdjęcia.
8 super! Jak na nie patrzę, to wydaje mi się jakbym tam stał a nie zdjęcie oglądał.
Wersja do druku
Udane zdjęcia.
8 super! Jak na nie patrzę, to wydaje mi się jakbym tam stał a nie zdjęcie oglądał.
11. Islandia, dokładnej lokalizacji nie jestem pewny.
Z pewną taką nieśmiałością to pokazuję. Ciekawy jestem jak tego rodzaju obróbka jest dobierana.
Nie jestem pewien czy masz na myśli desaturację czy jakieś inne zabiegi? - MZ, miejsce "mało radosne" to i klimat zdjęcia adekwatny.
Inna sprawa, że na Islandię to pewnie teraz można będzie się dostać wyłącznie szlakiem Wikingów:?
Odnośnie #10 z Norwegii - ciekawa kolorystyka mchów i porostów - bardzo ładne!:)
Miałem na myśli ogólny look-and-feel ;) jaki uzyskałem, czyli desaturację i celowe rozmydlenie.
Tak idea mi przyświecała. Pokazując je chciałem wysondować czy oglądający odbierają to tak samo, czy może ja przekombinowuję.
A tam, KEF było otwarte podczas gdy wszystkie europejskie były zamknięte, więc zawsze można od strony Ameryki uderzać. ;)
Dzięki. Im dłużej na to zdjęcie patrzę, tym bardziej się zastanawiam, czy jednak nie przesadziłem z kolorami.
Calkiem ladna seria, lekkie niedociagniecia, ale dobrze pokazane!
Brawo i zazdroszcze mozliwosci robienia zdjec w takich miejscach;)
Dzięki. O niedociągnięciach chętnie bym więcej przeczytał, w końcu po to te zdjęcia tu pokazuję, żeby się czegoś nauczyć. :DCytat:
Zamieszczone przez gregk77
Trick polega na tym, żeby pieniądze pakować nie w szkła i puszki tylko w bilety lotnicze. ;) Taka przynajmniej jest moja prywatna filozofia: wolę mieć pozostawiające nieco do życzenia zdjęcia z ciekawych miejsc, niż idealne technicznie ale tylko z parku za oknem.Cytat:
Zamieszczone przez gregk77
Super foty!! 10 chyba przeostrzona....