dzieki. moj system na razie dziala - nie wtopilem jeszcze kasy kupujac na allegro :)Cytat:
Zamieszczone przez Czacha
Wersja do druku
dzieki. moj system na razie dziala - nie wtopilem jeszcze kasy kupujac na allegro :)Cytat:
Albo szuka frajera?
Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
potem po Ciebie przyjedzie lodowa ze smutnymi panami i tez Cie odbiora osobiscie :lol: jasne ze 8k pln nie placi sie z gory, ale nie wydaje Ci sie ze tak aukcja jakby sliska ? nawet ceny minimalnej nie ma...
panowie, ale o co chodzi? gosc ma 42 pozytywy.. sprawdzaliscie poprzednie aukcje? ceny oscyluja do 2tys zl ...
rozumiem ze gawryl kupil by tylko od kogos kto ma 420 pozytywow... zrobionych na skarpetkach po 5zl/para - jego sprawa
poza tym - co z tego ze nie ma minimalnej? zawsze na sekunde przed koncem moze wycofac...
Ty to mnie rozbawiles :mrgreen:Cytat:
A poza tym tak jak ktoś napisał - tak drogie rzeczy się chyba tylko odbiera osobiście, spisując jakąś umowę, czyż nie?
Cytat:
gorzej jak jakis snajper na dwie sekundy przed zalicytuje :) ale to juz daleko idace dywagacje, nie mam kasy na taki sprzecior, choc tak jak mmsza gdybym mial to wydac najlepiej umowilbym sie z gosciem poogladal papiery zobaczyl czy sprzet dziala i najwyzej wtedy od niego kupil...
Nie, ja kupiłem 70-200 IS przez allegro i 20D również :)
Ja kupiłem mnóstwo rzeczy przez allegro - tanich i drogich i nigdy nie miałem problemów ale wszystkie droższe przedmioty odbierałem osobiscie od kogoś kto sprzedawał
Co by nie pisac, to jak mozna sprzedawac cos czego nie ma ..?:) Nie mi oceniac tego Allegrowicza, bo ilosc pozytywow jest wysoka i zapewne to uczciwy czlowiek. Warto wiec dopytac na priv jaki termin realizacji i skad ten duet z 100macro ..!?
Nawet gdyby to byl aparat po testowy to cena jak na razie jest szokująco niska i to niepokoi. No to moze na ochotnika wysle mu zapytanie...
Poslalem mu mail:
Cytat:
Mozesz mi wyjasnic jakim cudem sprzedajesz aparat, ktorego jeszcze nie ma w sprzedazy nigdzie na swiecie..?:)
Pytam powaznie, bo masz tyle pozytywow ze trudno uwierzyc abys robil osbie bagno lipna licytacją...?
Bede wdzieczy za wyjasnienie co to za aparat, z jakiej dystrybucji i czy masz jakiekolwiek papiery do niego...?
pzdr
Piotr