Jednak w torbie próżniowej sprzętu nie nosił więc miało prawo i to przysłużyć się do wyglądu ogólnego.
Wersja do druku
Jeszcze sie okaze ze wylansuje sie nowy trend - tuning aparatu zeby wygladal jak zmaltretowany przez profesjonaliste w akcji :)
im bardziej zajechany sprzet tym jestes bardziej pro ;-)
hahahhahaaa :D
Dobre! I w zasadzie coś w tym jest...
....a mam papier ścierny drobnoziarnisty w skrzynce narzędziowej...
Zastanawiam się czy nie uprofesjonalnić się na maxa... :D
Swoją drogą...
Gość te sprzęty katuje pięć lat, w jednym miejscu wyczytałem, że zmienił w jednym body migawkę po około 100 000 klapnięć (nie był pewien liczby, naprawili mu za free).
Nigdzie więcej nie napisał o zmianie czegokolwiek, np. spustu.
Może przeoczyłem, a może po prostu nie napisał całej historii....?
A potem taki pro oddaje ten sprzęt w ramach "promocji_dla_pro" za nową jedynkę, a stary korpus leci do serwisu C., tam go trochę sprężonym powietrzem przedmuchają, odrobinkę farby czarnej prysną ze spreya tu i ówdzie i .... refurb gotowy, tylko niech się znajdzie chętny frajer-amator co se kupi jedynkę okazyjnie do szpanowania przed kolegami (np. na forach dyskusyjnych) ;) :mrgreen:
ktory po pol roku powie ze potrzebuje jednak nowszego, bo starym aparatem nie da sie robic dobrych zdjecCytat:
refurb gotowy, tylko niech się znajdzie chętny frajer-amator co se kupi jedynkę okazyjnie do szpanowania przed kolegami (np. na forach dyskusyjnych)
heh ... i dobrze widać że ważniejsze są zdjęcia niż sprzęt .
moze ktos chce zarobic na allegro? sprzedawac naklejki imitujące porysowany korpus ;-)
to prawda ,
Nie jestem zawodowcem nie żyje z fotografii czasami coś trza poświecić
Fota jest ważna ale u mnie pierw życie później sprzęt , sprzęt kupisz zapożyczysz się auto sprzedaż co cokolwiek ciebie już nikt nie naprawi heheh
korpusy fotoreporterskie wyglądają tak jak na zdjęciu czasami jeszcze gorzej( widziałem kilka i gadałem z reporterami ) tak samo szklą lecz nie soczewki .
Bawiłem się obiektywami sam nawet miałem jeden bez plastiku zasłaniającego podziałkę odległości jak to można zgubić ?? nie ma szans trza walnąć szkłem i to z uczuciem tak zdrowo.
wsio jest ubezpieczone to jest dla nich jak śrubokręt miernik pomaga w pracy wykonuje ja dzięki niemu lecz czasami pech che ze szklą lecą na beton body padają
Szkło to bylo duże tele działa do dziś miało 11 czy 13 lat .
Darek