ciagle w ruchu...
Wersja do druku
ciagle w ruchu...
pierwsze kroki
aaaaaaaa nic mi sie nie chce...
Fota "gdzie moj browar?" jest sympatyczna :D ale popraw to przepalenie na nosie i wtedy będzie OK. "pierwsze kroki" to drugie zdjęcie które zwróciło moją uwagę... dobry moment uchwycony, może tylko ciaśniej wykradrować?
Mi się najbardziej lew podoba. Wogle lubie zdjęcia zwierząt.
Ja to mogę się utożsamić ze śpiącym tygrysem ;)
No, no... "Pierwsze kroki" to bardzo ciekawy moment, utrwalony - niejako - dla potomnych. Ja mam w ZOO często problem z takim foceniem, by nie bylo widać krat. Uczę się, qrde. A jak Tobie udaje się "uniewidocznić" kraty?
ogolnie filozofii wielkiej nie ma.. tele ma dosc waskie pole widzenia.. czyli np jak jestes na 200mm i masz przed soba krate z oczkami mniej wiecej 2cm-20cm to starczy stanac od niej okolo 1metra i wstrzelic sie w luke :) o ile oczywiscie obiekt bedzie pare metrow za kratami ..Cytat:
Zamieszczone przez Kyliks
Puma ta ciagle lezala przy kratach i efekt mizerny
przez nia malo co nie stracilem obiektywu.. staralem sie ja jakos podejsc ( 2 dni prob) a ciagle lezala blisko.. chcialem wiec zlapac ja na kilka klatek i potem posklejac wiec zblizylem sie na wyciagniecie lapy (przelazlem przez barjerke).. w ulamku sekundy jej pazury przelecialy kawaleczek obok tulipana przy obiektywie :) wiecej juz nie przechodzilem przez barierke..