To ja sie pochwale z zakupu - 5d w bardzo dobrym stanie razem z gripem za 4200 :)
Można trafić okazje ale jest naprawdę ciężko.
Wersja do druku
To ja sie pochwale z zakupu - 5d w bardzo dobrym stanie razem z gripem za 4200 :)
Można trafić okazje ale jest naprawdę ciężko.
to "troche" to drugie tyle , wiec cos , moze dla Ciebie to jest faktycznie troche ;]
Ja kupiłem 5d z przebiegiem 4400 klatek w stanie idealnym, ale z powtarzalnym FF na moich wszystkich szkłach + koszt wizyty na Żytniej (tam też potwierdzono przebieg)- za 4500. Po kalibracji jest OK.
Dzieki za poszerzenie horyzontów przed negocjacjami. Oświećcie mnie jeszcze jak potwierdzić iloś wykonanych fotek. Co prawda kupuję z zaufanego źródła i podobno jest jedynie kilka tysięcy fotek, ale zawsze warto sprawdzić.
na 100% robia n apoczekaniu i bezplatnie, wazne aby nie oddawac do serwisu bo bedzie wpis pod nr seryjnym pody w systemie ze byl w serwisie, warto tylko wersje "ustna", ktora w zupelnosci wystarcza!
pozdrawiam,
dariog
nie dokonca musi sie to sprawdzic, pamietaj o braku podazy nowych 5D, a wiec za jakis czas cena moze nawet wzrosnac, bo coraz trudniej kupic zadbana puszke z malym przebiegiem... i np. faktura:) jednak niewatpliwie masz racje, ze wysoka cena i slaba dostepnosc marka II maja wplyw na cene 5D mkI
pozdrawiam
dariog
aja mam pytano z innej beczki... Leci do mnie 5D jedynka... Nówka sztuka z Włoch. I koleś który mi sprzedaje te puchę, przesłał skan potwierdzenia nadania... I na skanie jest waga paczki 0,860kg... Nie za mało za cały komplet ? Tzn. body, bateria, ładowarka, jakieś tam płytki książeczki itd. To co canon daje standardowo. Obawiam się że leci do mnie pudełko bez body...
takpoprostu - kupiłeś zestaw fabryczny ?? czyli wszystkie kabelki, instrukcje itp ??
Jesli tak to waga jest za mała, sam korpus jesli dobrze pamietam to coś około 800 gram.
Pozdr.