-
Sardynia - cudowna wyspa, może dlatego, że byłem pierwszy raz tam i w ogóle na WRC. Pogoda prześliczna...43 stopnie w górach, zero drzew, cały czas odkryty teren. Ten watersplash uratował chyba życie niejednemu :D Ja jak go zobaczyłem to wlazłem tam w butach i siedziałem dwie godziny...pomogło i to bardzo w takim upale.
Ja w zielonej koszulce i czapeczce niebieskiej
Jak widać nie byłem sam z PL, a to nie moja ekipa, tylko też przyjezdni.
Ogólnie rzecz biorąc nie żałuję tego co wydałem, a juz na pewno nie zapomnę tego co widziałem.
To był mój pierwszy wyjazd na WRC poza PL. W czerwcu mieliśmy Rajd Polski także runda WRC, ale to już w Polska. Nie można było stanąć tam gdzie się chciało, bo taki już mamy system zabezpieczenia trasy...beznadziejny, ale skuteczny. Zaś tam - porządny i skuteczny.
Jak chcesz jechać na WRC to się spiesz, bo od 2011 już nie będzie tych aut co teraz, tylko turbo doładowane 1,6 ...:sad:
-
świetne zdjęcia,
robiłem ostatnio robić rajdzik - niestety jeszcze dużo muszę popróbować
-
-
Tym razem rajd Elmot 2009 :) Widziałem nawet, że było jakieś battle McGyvera i kuziego z elmotu :D
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
To tyle :)
Następny będzie Rajd Polski :)
-
nr 28 i 30 - (moim skromnym zdaniem) absolutnie i zdecydowanie faworyci :)) Super dynamicznie - czuć po prostu rajd :) gratulacje!!
-
Zdecydowanie 28 najlepsze. zaraz potem 30. Fajne, dynamiczne, ukośne kadry.
-
jak masz coś z rajdu polskiego to też wrzuć. Ciekaw jestem Twoich kadrów. Sam byłem na nim i znalazłem kilka fajnych miejscówek :)
-
Spoko, spoko wszystko w swoim czasie :) Niech ludzie piszą na razie na temat tego co mają ;)
-
66'th Rally of Poland
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.