Canon dostrzega i widzi, że nie musi nic robić. 5:1 mówi samo za siebie.
Wersja do druku
przepraszam
zmęczenie : )
przeczytałem odwrotnie : )
Potrafię ustawic dowolna klawiature z chińską włącznie.
Powód jest prosty.Język polski to jest jakieś 3% tego co pisze na komputerze.
sztajmes
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
[QUOTE=AMMarshall;689115]Gietrzy, ja wiem że się da i zawsze z tego korzystam bez najmniejszych problemów... User z ograniczeniami też może to zmienić.
Zapytałem, bo masa Polonii nie korzysta z tego... I nie mam pojęcia dlaczego. Nie potrafi, czy "się nie chce"?? :(
Jezeli jestes na jednym forum i mozesz pisac z polskimi znakami to jest fajnie.
Jezeli jestes w kilku programach w jezyku polskim a na niektorych nie mozesz pisac z polskimi znakami to jest mniej fajnie.
Jezeli jestes na wielu forach i wielu programach w kilku jezykach to juz jest BARDZO niefajnie:)
sztajmes
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Trudno mi powiedziec czy ktos zabity, ale prawdopodobnie kierowca.
Niestety wieczorne wiadomosci umknely mojej uwadze.
sztajmes
bylem ostatnio na malej quazi-otwartej imprezie w stolicy na wislanskim brzegu i zauwazylem tylko kanonierow z (chyba:?:) jedynkami
OT
w spokojnym tonie :mrgreen: na pewno bez zlosliwosci
w swietle powyzszej dyskusji o polskich znakach proponuje przeczytac pkt 6 regulaminu forum
http://canon-board.info/announcement.php?f=23&a=3
przykro mi, ze sie czepiam, ale niezaleznie od stosowanych rozwiazan sprzetowych i nawykow, ktos moze nie lubic stosowac polskich znakow i/lub wielkich liter, na przyklad dlatego, ze komputery lubia te znaki kulawo interpretowac (du#a to duża, nie zakonczenie plecow)Cytat:
Zamieszczone przez hazan
EDIT: moze ten OT niepotrzebny i/lub nie w tym miejscu, ale jak juz napisalem .....
:arrow: ja po prostu celowo nie uzywam polskich znakow i znam kilka osob czyniacych podobnie
OK, zwróciłeś uwagę na istotny problem. :)
Punkt szósty regulaminu pokrywa się z netykietą do której stosuję się od początku korzystania z internetu. Nie zwracałem Sztajmesowi uwagi tylko zapytałem czy umie ustawić, zwróciłem na to uwagę ze względu na tytuł wątku... Sztajmes już mi odpowiedział, umie. :)
Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia jakie przeglądarki i na jakich platformach nie zinterpretują poprawnie ISO-8859-2 czy UTF-8 w dzisiejszych czasach...
Nawiązując jednak do Twojego przykładu "du#a - duża - ****" chciałbym Ci zwrócić uwagę, że z drugiej strony rzecz biorąc "piec Canonów" wygląda na coś do utylizacji sprzętu fotograficznego...
:)