fajna obrobka, przyjemnie sie oglada - tylko numeracje powinienes juz ciagnac od poczatku.
Bo jak napisze ze modelka na nr 4 ma glupia mine to nie bedziesz pewien o kogo chodzi :D
Wersja do druku
fajna obrobka, przyjemnie sie oglada - tylko numeracje powinienes juz ciagnac od poczatku.
Bo jak napisze ze modelka na nr 4 ma glupia mine to nie bedziesz pewien o kogo chodzi :D
ok,postaram sie od teraz kontynuowac numeracje
Dorzuce jeszcze cos z pikniku lotniczego :
12.
13.
14.
Jak dla mnie kiepskie - konwersja do BW zawijasa zajmującego mniej niż 1/4 kadru nie uczyni z tego dobrego zdjęcia...
a kto powiedzial ze samolot musi koniecznie zajmowac caly kadr jak u Ciebie? ty robisz tak,ja inaczej. i juz.
a u Ciebie 100 % kadru to samolot, poprostu czysty banał
W ani jednym nie ma 100% samolotu (bo jak niby miałby być, musiałoby być zbliżenie kadłuba) a Tobie się już wątki mylą, bo tutaj o Twoich zdjęciach chyba się pisze :) Niestety zupełnie nie dorosłeś do tego żeby Twoje zdjęcia były oceniane bo na najmniejszą krytykę odpowiadasz agresją.
Nie czepiaj sie innych tylko dlatego ze nie umiesz komponowac kadru w inny sposob niz tylko cyk i juz. I nie czepiaj sie slowek, 100% oznacza ze na zdjeciu masz tylko samolot i juz - dla mnie to nudny banał. I juz.