No je niestety nie miałem tyle szczęścia żeby obejżec cały koncert bo w pubie co jakiś czas przełączali na mecz Juve... :( Więc "mury" mnie ominęły :twisted: Ale efekty super!Cytat:
Zamieszczone przez thorin
Wersja do druku
No je niestety nie miałem tyle szczęścia żeby obejżec cały koncert bo w pubie co jakiś czas przełączali na mecz Juve... :( Więc "mury" mnie ominęły :twisted: Ale efekty super!Cytat:
Zamieszczone przez thorin
I co?Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Byłem na miejscu. Trochę widziałem, ale nie za dużo(sektor B1). Koncert napewno był fajny, ale chyba wolałbym go obejrzeć w TV, bo organizacja była beznadziejna. Upchneli masy ludzi w tak małych sektorach, że trzeba było się kisić jak oorki w słoiku. Dopiero jak opuściłem sektor to można było coś zobaczyć. O tłoku w kolejkach nawet nie wspomne.
Błajo robiłes zdjęcia?
Przeczytajcie doniesienia Jurka Plietha z "pierwszej linii frontu" dot. koncertu Jarre'a.
Tylko gdzie? Milo by bylo dla leniwych (takich jak ja) podac jakiegos linka :)Cytat:
Zamieszczone przez KMV10
Ogladajac w TV w ogole nie bylo slychac dzwieku rozchodzacego sie po stoczni, tylko bezposrednio z mikrofonow :( Moze przez to wydawalo sie, ze gral z playbacku. Zreszta rezysrka tez kiepsko sie spisala, stacjonarne kamery mialy zle kadry :D chociazby ta, z ktorej widok byl na 3 krzyze, scene i kawalek nieba. W ogole nie bylo widac efektywnosci laserow, nie bylo dobrych ujec od boku imprezy.
Nie widziałem tego koncertu w TV ale byłem na nim. Efektów laserowych to za dużo nie było, poza sławną harfą. Reszta to raczej reflektory. Drugim mankamentem był poziom głośności, jak dla mnie to 1/4 za mało. Organizacja taka sobie to fakt ale i tak lepiej niż kiedyś na U2 w Warszawie.Cytat:
Zamieszczone przez chyrus
Poza za tym muzyka o.k. i sam pomysł na koncert też dobry no i klimat...
a czy to prawda że nie wolno było wnosić aparatów fotograficznych? Bo tak mi się o uszy obiło, jak ktoś z organizatorów informował. Z drugiej strony kto by to wszytsko sprawdził i upilnował. Śmiać mi się trochę chciało jak po takim apelu kamera zrobiła najazd na pierwszych z brzegu widzów i jeden z nich dzielnie wymachiwał kompaktem Sony-ego ;) Ale ciekawy jestem czy ze sprzętem klasy SLR-dSLR ktoś wszedł?
Ja nie wniosłem, a mogłem wnieść tele wielkości bazooki. Na początku ponoć nawet sprawdzali wszystkich za pomocą bramek z detektorami metalu. Po pwenym czasie odpuścili sobie bramki i obmacywali plecaki, ew. zaglądali do środka. O 19 przy bramie numer 3 przestali cokolwiek sprawdzać i tylko patrzyli na wchodzących ludzi (bramka sobie wtedy stała już odstawiona całkiem na bok). Jedyne co mi sprawwdzili, to tylko, czy mam bilet.
Znaczy tylko zolto-czarnych wpuszczali ze sprzetem? :-) Ciemna strona mocy to jednak potega! ;-)Cytat:
Zamieszczone przez mmsza