Zrobiłem pare zdjęć testowych gdzie i jak mogę je zamieścić?
Wersja do druku
Zrobiłem pare zdjęć testowych gdzie i jak mogę je zamieścić?
Niestety mam problem z wklejeniem zdjęć. Jeśli je zmniejszam z 3 mega do 200kb to jakość jest kiepska :confused: No ale generalnie jest dużo lepiej jeśli używam krótkich czasów zdjęcia na moje oko są ostre. Jeśli chodzi o test z kartką to jestem w stanie przeczytać napis pomiędzy 2mm a 2mm. Czy zatem moge uznać, że jest ok?
jak przy krotszych czasach jest ok to chyba znaczy ze tamte byly poruszone ;]
gdybys byl ze Slaska, sam uzyczylbym swojego statywu, tak bez niczeog nie mozmey porownac
zmniejsz do 200 kb albo zrob croppa i poslij link zobacymy jak to wyglada :)
dzięki Thorin ale niestety trochę daleko. Próbowałem umieścić zdjęcie chartu ale wyskakuje jakiś błąd. Zmniejszyłem do 200 kb i nieudało sie wstawić??.
Dzisiaj byłem na działeczce i zrobiłem trochę zdjęć głównie portrety i trochę różnych kwiatuszków itp. Generalnie moim zdaniem ostro dlatego myślę, żę chyba to mój błąd gdyż używałem zbyt długich czasów ekspozycji
Cytat:
Zamieszczone przez WojtekG
wyślij mi na maila to porównam ze swoimi i dam Ci znać semtex@poczta.onet.pl
Cytat:
Zamieszczone przez WojtekG
ale gdzie wyskakiwal blad ? jesli na pbase to niewiem o co chodzi, jesli na forum to bardzo mozliwe bo tu tylko 29 kb na plik udostepnione :) no coz, by tu watek o felernym tamronie, pogadaj z jego zalozycielem, watek zwal sie chyba "legendarny tamron" czy cos takiego...
W galerii Canon Board myslałem, że jest 244 kb, a w pbase wydawało mi się, że trzeba wykupić abonament za umieszczenie zdjęć.