Kolejne mewy, tym razem o zachodzie słońca.
14
Wersja do druku
Kolejne mewy, tym razem o zachodzie słońca.
14
Dwa zdjęcia z dzisiejszego spaceru "na górce"
15
16
W Mydlnikach czy już w samych Balicach?
yyy, no na górce, zaraz przy autostradzie.
Pytałem o Mydlniki, bo mieszkałem tam 2 lata na Wierzyńskiego i miałem nad sobą co chwilę lądującego potwora (jeszcze nie tak nisko jak przy autostradzie, ale już wystarczająco żeby wszystkie szczegóły łapać). Aż dziw, że tak mało wykorzystałem okazji do robienia zdjęć.
A wracając do twoich fot, to podoba mi się 16, choć szkoda, że nie cały został ujęty. Jakość dobra, kolor i kontrast też. Na 15 może spróbuj pociemnić niebo (lepszy kontrast wyciągnąć) i też będzie spoko.
Ja wróce do mew . 14. Bardzo fajna ;)
Mi też się 14 podoba. najbardziej klimatyczna ze wszystkich fot. Widac, że miałeś na nia jakiś pomysł, pokombinowałeś trochę a nie wykorzystałeś potencjał tzw. samograjów jak efekciarskie wyziewy samolotów itp.
14 rządzi i jest najfajniejsza z całego setu :)
14 zacna, zacna :) Podoba się mnie, fajnie zachodzące słońce odbija się w mokrym piasku. Podoba się mi :)
9 również :D a z ostatnich dwóch 16 jest fajna, tylko faktycznie nieco ciasno, mogłoby byc troche więcej samolotu
Cztery zdjęcia z tegorocznej Góraszki. Reszta czeka na obróbkę, ale chyba najpierw zabiorę się za zdjęcia z Dęblina. No chyba, że uznacie, że poniższa próbka zasługuje na kontynuacje.
17
18
19
20
OV-10 Bronco na ostatnim MPL. Najpierw zdjęcie przedstawiające modela w pełnej krasie, a następnie kilka zbliżeń.
21
22
23
24
25