To nie było na wprost lampą, tylko odbijane od sufitu, tylko, że miałem dyfuzor założony i część światła poszła prosto na dziecko.
Wersja do druku
To nie było na wprost lampą, tylko odbijane od sufitu, tylko, że miałem dyfuzor założony i część światła poszła prosto na dziecko.
Dawno nie aktualizowałem, ale teraz mam co wrzucić. Kilka zdjęć Starego Browaru w Poznaniu.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
w sumie to mam uczucie natłoku tych wszystkich szczegółów budynku.. taki uporządkowany chaos.. dla mnie za dużo..
a i napisz czym jest ta **** z uszami na dwójce bo mnie to zastanawia..
Nie mam pojęcia co to dokładnie jest, jakaś bliżej niedefiniowalna figura ;)
całkiem ciekawa galeria:smile:
To teraz troche zdjęć ulicznych i nie tylko.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
Jeśli ktoś bedzie miał chęć to prosze o wskazanie najlepszych z ostatniej serii. :)
Najlepsze moim zdaniem to 21 i 22.
14. Dla mnie to reklama
19. Temtem jest ten gość z komórką z miną - "dopadnę Ciebie fotograf"
17. Ciekawy jest ten goś z tyłu po prawej. Czego ona tam szuka?
23. Byłoby super jakby było więcej lewej i dałbym tyuł "grzeczne dzieci-niegrzeczne dzieci" :)
27 Tu brakuje mi za przeproszeniem gołębiego g.. przed nogami gościa i byłoby świetne
Stary Browar mi się podobał (ujęcia) konrast chyba trochę za duży był jak dla mnie - "jak zwykle" kontrast to kwestia gustu.
15,22,26 ale reszta też super:smile:
Bardzo dziękuje za komentarze :D A co do kontrastów to prawda - kwestia gustu, ale że to miejsce samo w sobie jest specyficzne i żeby pokazać je w inny sposób postawiłem na bardzo wysoko kontrastowe B/W.