Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu.
yh :P zostaje czekac ;]
Wersja do druku
Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu.
yh :P zostaje czekac ;]
no niestety
Sorry :(
Muszę poszukać lepszego serwera
Hej Froolk
Tylko nie wycinaj tego
http://www.eosuser.republika.pl/Egip...4393-copy.html
Twoje zdjęcia reportażowe ogląda się bardzo przyjemnie
To to nawet mam już w swoim albumie (papierową wersję :) ) więc stąd nie wytnę. Słowo ;) To zdjęcie jest z Edfu.
Napisz lepiej które wywalić.
Pozdrawiam
Adam
P.S. Dzięki za życzliwą ocenę.
froolk, ********e. co z tego że z wakacji? po prostu ********e zdjęcia z wakacji :-) obejrzałem wszystkie i nie żałuję - wiele tych miejsc widziałem rok temu, ale z innej perspektywy i innym okiem. fajnie, że udało Ci się aż tyle zdjęć zrobić ludziom. z fotografowaniem kobiet uważaj - sam widziałem jak prawie nie pobito kolesia, który zrobił zdjęcie dwóm idącym muzułmankom. dużo fajnego koloru i zdecydowanie dobrze oddałeś klimat tych miejsc. pozdrawiam
Moim zdaniem bardzo udana galeria. Mimo że jest tego sporo to ogląda się bez zmęczenia. Kadry w większości bardzo ciekawe. Wyrzucić można by co najwyżej kilka le tez nie koniecznie.
Jak na zdjęcia z wakacji jest bdb albo i lepiej.
To zdjęcie kobiety było robione póznym wieczorem na Suk'u w KomOmbo. Ogniskowa 85 i czas rzędu 1/30. Byłem świadomy zagrożenia :) i z tego powodu tak mi sie trzęsły ręce że jest poruszone :( Leciutko ale jednak.Cytat:
Zamieszczone przez bebop
Dzięki za miłe słowa. Biorę jednak pod uwagę, że jesteś równie nie obiektywny jak ja :) bo Egipt to naprawdę bardzo ciekawy kraj i wciąga jak..... he, he shisha? ;)
Co do zdjęć ludzi mam ich więcej (również kobiet) lecz uznałem je za wtórne lub nic nie wnoszące.
Dzięki! miło sie słucha...tfu czyta ;)Cytat:
Zamieszczone przez Zigi