digic II ma mniejsza swietlistosc niz poprzednik, stad pewnie Ci sie mniej podoba :D :D :D
Wersja do druku
digic II ma mniejsza swietlistosc niz poprzednik, stad pewnie Ci sie mniej podoba :D :D :D
:lol: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez gawryl
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Polaco
Cytat:
Zamieszczone przez fotomuka
podobno ? no przeciez go miales, niewiesz o czym piszesz ? jak miales 20 d i d70 to czemu z 300d uzywasz kitowego szkla :confused: i do not understand it, przeciez zbierasz na lepsze... podobno... heh swietlistosc - fajny termin prawie jak teoria z talibami w klewkach :mrgreen:
A ja sie podpisze pod tym pytaniem bo nei mam pojecia jak procesor moze miec wplyw na WB.Cytat:
Zamieszczone przez snowboarder
Temat wyglada na trollowaty ;) (bez urazy).
Od procesora zalezy szybkosc przetwarzania danych a nie ich (algorytmow przetwarzajacych) jakosc :roll: .
No i DIGIC I nie ma duszy (!)Cytat:
Zamieszczone przez gawryl
Wydrukowalem pare jego zdjec na przezroczystym filmie
i swietlistosc jest szokujaca. Chlopak ma racje, jak nic,
chyle czola :-) :-) :-)
:) ciemnosc, ciemnosc widze... bo swietlistosci no ni hu hu nie umie zobaczyc :)
:) :D
watek ze slynna swietlistoscia byl o fotografii analogowej:) wiec sorka ale o "swietlistosci" wzgledem nic nie pisalem zwiazanego z digicami. tyle tylko ze klisza ma to cos, a matryca nie zawsze. więc troszkę się skompromitowaliście ale co tam;) każdy musi mieć swoje pięć minut:)
Ej, snowboarder nie denerwuj się tak :) Podyskutować można o wszystkim, nawet na tak głupi temat - zwłaszcza, że przy okazji można przypomnieć co ciekawsze cytaty fotomuki :mrgreen:
(PS. może zaczniemy kolekcjonować? Tak jak ja swego czasu inwektywy pod moim adresem - "srający kasą" itp. ;-) )
Cytat:
Zamieszczone przez fotomuka
hmm no to wytlumacz mi skompromitowanemu co to jest to cos ? ta swietlistosc ? niewiadomo co to ale analogi to majo a cyfraki niy ? no co to motyla noga jest ? :mrgreen: