Widzę, że tutaj też jestem opóźniony?:mrgreen:
Wersja do druku
No chyba tak (ale nie wiem czy przypadkiem Jedi tez nie jest opozniony) wiec jesli on sie zgodzi oraz zagadasz z moderatorem to jak najbardziej mozesz dolaczyc wg zasad z #10 :)
Bardziej chodziło mi o termin nadsyłania prac..;-) Oczywiście rozumiem, że trudno wymagać ich na przedwczoraj, skoro 14-go pojawiła sie ostateczna lista uczestników:p
Do Lednicy tez mam niemały kawałek, więc cięzko by mi było cos sfocić z okolic. No, może pocztówkę;-)
Widac nie zrozumialem zarciku bo odczytalem post na chwile przed wyjsciem do pracy ;)
Chcialbym publicznie wyslac zapytanie do Jedi'ego (bo na PM mi nie odpisuje a na forum sie pojawia).
Mam dac ci czas na doslanie zdjec gdzie trzeba czy dajesz mi wygrac walkowerem ?
Tylko jesli ktos obiecuje ze stanie do rywalizacji to warto dotrzymac slowa a nie pozniej udawac greka i nie odpowiadac nawet na zapytania na PM - wystarczylo zebym dostal odpowiedz "rezygnuje" albo "daj mi jeszcze x dni" - bylo tylko "dzis wysylam zdjecia" i jest cisza a zdjec jak nie bylo tak nie ma (pytalem moderatora)
Informuje iz moja cierpliwosc co do Jedi'ego dobiegla konca. Nie ma z nim kontaktu mimo pojawiania sie na forum a zdjec do tej pory nie przyslal - nie bede komentowal tego bo mysle ze kazdy potrafi wyciagnac wlasne wnioski
Battla uwazam za zamknietego / zakonczonego.
Sorry, ale miałem w ostatnim czasie troche innych spraw na głowie, a nie siedzenie na forum. A obecność na nim spowodowana jest tym, że jest ono stroną startową i mam zapamiętane hasło.
Nie gadaj tyle tylko pokazuj foty ;-)