pozycz modelke:))
Wersja do druku
pozycz modelke:))
Hm. Fajna seria. Dziewczyna bardzo dobrze pozuje. Ciekawe kadry..
Ale lewą 9-tke bym podarowal sobie.. Bioderka za duze chyba wyszly..
No chyba, ze mi sie wydaje.
faktycznie:)
Trochę nie widza mi się dyptyki i wolałbym oglądać z nr 9 osobno, co do 8 to wg mnie zbędne prawe zdjęcie lewe jest zdecydowanie lepsze!
Fakt modelka naturalna w tym co robi i to widać na fotografii pewnie sesja była bardzo miła.
Można wiedzieć czym robione te fotki ? Jakie szkło i korpus?
here u go:
http://www.maxmodels.pl/angelikarichter.html
:D
nie wydaje Ci sie :] wiedzialem o jej wymiarach zanim umowilismy sie na sesje.
chcesz miec modelke z wiekszymi cyckami - trzeba sie liczyc z takimi rzeczami :D
grunt, ze Angelika jako modelka jest przyjemna w odbiorze ;)
xsardas: EOS 30D, EF 50/1.4 @ 1.4
(poza lewym w 9, tam rysowal T70-200/2.8 @ 70/4.0)
dzieki za komentarze!
No niekoniecznie... na 7. powinno paść hasło "wciągnij brzuch" .
Też niekoniecznie.
1. Bywają modelki o naturalnie większym niż proporcje nakazują. Rzadko bo rzadko ale warto szukać :)
2. Bywają modelki o poprawionych proporcjach ;)
3. Da się zmienić wymiary nie ruszając wymiaru biustu (ćwiczeniami, nie dietą), ale to już temat na fora modelingowo-babskourodowe ;)
To muszę odważniej podejść do przesłon poniżej 2.0 w mojej 50 :D bo ciekawe efekty nie ma co :)
portret to nie makro w koncu, nie musi byc przeostrzony;) ale rzeczywiscie to 1.4 przy 50-tce to magia:)
dzieki za namiar;))
To na następnej sesji posprawdzamy jak to wygląda przy większym otwarciu :) Może i 85 też tak pomęczę bo jak do tej pory od f/2.2 wzwyż jechałem :)
Przyjemny kadr, ale przeszkadza mi ten dziwny cień po prawej stronie (lewy policzek modelki). Wygląda tak jakby nie powinno go tam być, bo chyba nie jest on od nosa ?