mam podobny dylemat ale nie co inny :) nianowicie czy kupic dobre tele, czy slabsze powiedzmy sigme i lampe :) chyba wybiore pierwsze rozwiazanie. :)
Wersja do druku
mam podobny dylemat ale nie co inny :) nianowicie czy kupic dobre tele, czy slabsze powiedzmy sigme i lampe :) chyba wybiore pierwsze rozwiazanie. :)
obiektyw. lampa może poczekać masz wysokie iso i wbudowaną lampę, a kitowym obiektywem możesz sobie zrobić zbliżenie...wiadomo jakie - wiadomo jaki ma zakres...
Tego... Ale to jakby dwa zupelnie rozne swiaty cenowe...Cytat:
Zamieszczone przez Domini-Q
Weź kredyt i kupuj lampe i obiektyw :mrgreen:
żartuje :lol: ale stając przed takim wyborem (zakładając że masz kase na obiektyw od ręki - bo jest "nieco" droższy) brałbym szkło
Pozdrawiam
Dokladnie, jak udalo Ci sie uzbierac na takie szklo to tymbardziej uda Ci sie na lampe. Bierz smialo obiektyw...Cytat:
Zamieszczone przez mxdanish
tu nie jest kwestia pieniędzy, tylko priorytetów. to że zarabiam nie znaczy że chcę wszystko wydawać na sprzęt. i tak to robię :-)
też bym tak chciał...Cytat:
Zamieszczone przez Domini-Q
ale wracając do tematu, nadal brałbym szkiełko ;-)
I Tak WŁaŚnie RobiĘ. Bo Co Do Lampy To I Tak Nie LubiĘ SiĘ SzfendaĆ Po Nocach :-)
FaJnIe PiszEsz ;) Ja bym bral 420EX i np Sigme 70-300 APO DG... sadze na poczatek starczy :)
A za wszystko inne zaplacisz karta MasterCard.