kiepskie, buźki wyglądają fatalnie. Poza tym mało twórcze, średnie takie. IMO słabe.
Wersja do druku
kiepskie, buźki wyglądają fatalnie. Poza tym mało twórcze, średnie takie. IMO słabe.
Ta obróbka to chyba próba odwrócenia uwagi od tła ;)
niektórzy jednak są chorzy
ale to tylko moje zdanie
Bo dorosły człowiek mi zwisa i powiewa*, a dziecko nie. I zacytuję: właśnie tak, dziecko to świętość. Zwłaszcza w tym popieprzonym świecie, gdzie nawet autorytety lekarskie okazują się zwyrodnialcami. A fotki jak dla mnie denne. Oryginalność ponad wszystko i nic więcej.
* Oczywiście w kontekście "normalnych inaczej" zniekształceń fotograficznych.
Jedno zdjęcie można by potraktować jako ciekawostkę, może trochę perwersyjną, ale niech tam. Jednak robienie z tego motywu przewodniego to dla mnie brak smaku i nieważne czy robi się to z dziećmi, dorosłymi, psami, kotami ...
gdyby nie ta "szczęka" to byłyby bardzo sympatyczne zdjęcia, jestem na NIE
no wlasnie wlasnie, jak zobaczylem pierwsze zdjecie to przyjalem je jako niesmialy wstep do jakiejs oryginalnej galerii... a tu masz babo placek... potem to samo, to samo i to samo... nuda, zenada itd... zdjecia same w sobie (przed przerobieniem buziek) ogolnie w porzadku, ale oparcie calej galerii na tym samym elemencie wyszlo bardzo kiepsko.
pomysł zdecydowanie na jedno zdjęcie.... a jeśli ktoś pisze że zdjęcia są niesymaptyczne.... a kto powiedział że wszystkie mają być sympatyczne i słodziutkie jak cukiereczek?
pomysł stary, nudny i niewyszukany
dla mnie, osobiście, niesmaczny...
ciekaw jestem czy autor tej galerii umieścił tam zdjęcia swoich dzieci...jak dla mnie porażka