:razz: Czemu nie... ;-) Kto jest za?? :razz:
Wersja do druku
:razz: Czemu nie... ;-) Kto jest za?? :razz:
No tak, do Poznania to nie, ale na radioaktywna wycieczke juz tak. Poznaniacy nie zapomna...
heheh to ja zakladam grupe malkontentow opozycjonistow ktorzy zakladaja ze od razu nic z tego nie wyjdzie i to wszystko to czcze gadanie i sztuczne nabijanie postow :mrgreen:
poszukajcie na pl.rec.foto tam bylo o czarnobylu (jakies 2,3 miechy temu) - gosci bez przeszkod pojechali, pozwiedzali, pofocili.... zdjecia przywiezli (napromieniowali sie ponoc minimalnie :) )- przy okazji wynikla ciekawa dyskusja o tym, co to jest reportaz :)
Mimo że naprawde chętnie zrobił bym taki wypad to musze sie z toba w pełni zgodzić... :( Jednakowoż warto spróbować... :razz: A nóż znajdzie się śmiałek który sprawnie zorganiuzje grupe i wyjazd...Cytat:
Zamieszczone przez thorin
A czy to do mnie bylo czy tak ogolnie ? ;)Cytat:
Zamieszczone przez thorin
Raczej ogólnie... żeby zamiast być "malkontentem" bardziej optymistycznie patrzeć na życie i mieć nadzieje że pomysł spodoba sie większej grupie i taki wyjazd zostanie zorganizowany... :-P Pozdrawiam
Ale kartel, czy ja napisalem ze to zly pomysl ? Ja tylko napisalem ze Poznan bedzie pamietac takie znieslawienie, nie napisalem emotinkonka bo myslalem ze to jasne ze tam jest " ;) ".Cytat:
Zamieszczone przez kartel
:oops: Sorki.... Tak to jest jak się siedzi przed kompem 8 godzin... ;-) Już przed oczami mi się dwoi i troi... :razz: Więc skoro jesteś chętny to może coś zorganizujemy :-P
Cytat:
Zamieszczone przez Polaco
nie, Polaco to nie do Ciebie oczywiscie :) wam zazdroszcze moznosci wspolnego zlotowania i pozdrawiam ofkors