Nie wierzę, że nie zrobiłeś szerzej tego Citroena z czwórki? :shock: - Szóstka wzorowa!
Wersja do druku
Nie wierzę, że nie zrobiłeś szerzej tego Citroena z czwórki? :shock: - Szóstka wzorowa!
Chodziło mi o 7. zdjęcie.
Nie musza byc ściagane od jednej jedynej Kaliny ale poniewz widziałam wcześniej ten pomysł u niej w dobrym wykonaniu to porównuję. Inna sprawa, że większośc ślubniaków jedzie na jedno kopyto, stare utarte kadry bez własnej inwencji....ostatnio to jedynie marekb i perqusista bodajże zaimponowali mi pomysłowością a o gustach sie nie dyskutuje, lecz opinię napisać można...
Wszystkie bardzo fajne. Zrobione ze smakiem i z "głową" .
Gratuluję talentu!
Pozdrawiam
Tomek
całkiem fajne ale.. za duzo białego :) wiem ze teraz prawie przepał w modzie ale jak dlamnie za duzo go a reszta fajnie :)
Jak dla mnie BOMBA. Wszystkie mi esie podobaja, zwlaszcza rowerowe. Jedyne do czego moge sie doczepic to foto nr 1 i jak juz ktos w spomnial mozna bylo szerzej z ta Cytryna, bo w tej konwencji staje sie ona zbednym elementem tla.
sowask :> widzę, że szukasz tylko możliwości aby, że tak powiem dokopać komuś komu sie po prostu nie podoba.
To, że nie robię zdjęć ślubnych nie znaczy, że nie wiem jaka powinna być GO na zdjęciu grupowym...pomijając już inne walory tego zdjęcia.
Krytyka na zasadzie poklepywania po plecach na pewno Kuczy nie pomoże
I owszem szykuje mi się ślub ale nie będę pchać się z aparatem na ślub gdzie mam zamiar się dobrze bawić jako gość. W ogóle nie rozumiem takiego podejścia :/
Paenka z czepialstwem czasami, mam wrażenie, konkuruje z Miclesem, ale tym razem się z nią zgadzam. Kucza, większość ślubniaków jakie pokazałeś, bardzo przyjemna, ładne momenty, niezła obróbka, ale to ostatnie, grupowe, skopałeś. Jak pokazujesz grupę, to fajnie by było żeby ta grupa była cała w GO, albo, jak masz pomysł żeby kogoś wyeksponować to bardziej zdecydowanie, GO którą masz na zdjęciu wygląda na przypadkową i nie przemyślaną.
Co prawda sam autor nie broni tego zdjecia, ale moze sprobuje ja. Klatka schodowa jakiegos bloku, kamienicy, zameczku. Ile swiatla moze sie tam znalezc? Pewnie nie wiecej niz w przecietnym kosciele, co oznacza brak mozliwosci uzyskania duzej glebii ostrosci. Sadzac po jakosci kompletu zdjec Kucza wykorzystal pewnie maksymalnie mozliwosci, jakie byly tam zastane. Pomysl ujecia fajny, kadr fajny. Pozostale - primo!
Jeżeli nie da się zrobić zdjęcia to po co je robić?