Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
jakie genialne zdjecia koncertowe :roll:
ehhhhhhhhhhhhhhhh
Wersja do druku
Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
jakie genialne zdjecia koncertowe :roll:
ehhhhhhhhhhhhhhhh
wedlug mnie po obejrzanych fotkach w necie ten tamron niewiele odbiega od Canona 70-210 3,5-4,5 i dopuki Vitez nie wrzuci mi fotek do sprawdzenia tak bede sodzil, chyba ze sie myle - sam tez obslugiwalem ten obiektyw do portretow i przy 70mm byl rewelka z ostroscia, naprawde ekstra!!!
A poogladaj sobie http://vitez.ceron.pl/galerie/zoo2 http://vitez.ceron.pl/galerie/wiewiory . Wiekszosc robiona na 210mm. Chyba ze chcesz oryginaly...Cytat:
Zamieszczone przez Przemek Białek
(a poza tym slubne juz widziales choc nie 70-210 robione :> ).
Na 70mm to rzeczywiscie wiekszosc zoomow ma dobra ostrosc, wazniejsza jest ostrosc na maksymalnej ogniskowej i to ona swiadczy o jakosci obiektywu - zle o Canonie 75-300, dobrze o Canonie 70-210.
tak w dalzym ciagu chcial bym zobaczyc pare oryginalow!
przesle ci adres na PW;
przemek, pliz.. zacznij uzywac jakiegos slownika.. ot chocby tego wbudowanego w worda.. bo to przestaje byc smieszne, a zaczyna byc zenujace..
he he a gdzie kupić Canona 70-210mm bo na Allegro bez szans na Ebayu też ciężko no i koszta....
A co z sigmami 70-210mm??
Fotki z tego tamronika nie wydają się takie złe..
To nie ten. To jakas jeszcze starsza konstrukcja i chyba gorsza.Cytat:
Zamieszczone przez Aszu
To ten :) ... bardzo ladny i prawdziwy opis... nie wiedzialem ze mam FTM :shock: ;) .
A tu sie zgadzaja tylko ogniskowe... zauwazyles ze to : Sigma, i to do Nikona? :roll:
To zdjęcie z ruskiego obiektywu 500/8, na giełdzie można go nabyć za 200-300 złCytat:
Zamieszczone przez Cichy
Panowie rozumię, że Tamron 70-300 4-5.6 jak i ta Sigma 70-300 współpracują także bez problemów z 10D.
To wg Was, który z tych dwóch zoomów jest lepszy. Muszę teraz coś kupić długiego :)
A tak na marginesie koleżanka powiedziała mi kiedyś, że faceci lubią duże samochody bo jest to ich przedłużenie męskości. Ciekawe co by powiedziała na telezoomy :)