Czyli bedziesz? Fajnie. Robi sie nas coraz wiecej. Jak wejdziemy na wystawe to cały "Arsenał" wypełniony bedzie ludzmi z Canon-Board.. ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Silent Planet
Wersja do druku
Czyli bedziesz? Fajnie. Robi sie nas coraz wiecej. Jak wejdziemy na wystawe to cały "Arsenał" wypełniony bedzie ludzmi z Canon-Board.. ;-)Cytat:
13-go na bank nie bede :( musze byc tego dnia w Wawie z moim dzieckiem (lekarz),
i teraz sam sie zastanawiam, czy nastepnego dnia bedzie mi sie chcialo tloc pociagniem znowu ...
planujemy spotkanie tylko na sob-niedz? czy wchodzi w ,,gre'' ;) jeszcze pare nast. dni?
bo akademiki macie tanie (sprawdzilem: w ,,Atolu'' 5-6 dni kosztuje w wakacyjnej promocji 65zl - calosc!)
Mysle ze mozna "przeciagnac" spotkanie na kolejne dni, ale to juz wtedy tylko popoludniami bo wczesniej jestesmy (chyba wszyscy) w pracy.Cytat:
Zamieszczone przez gawryl
A te brakujace 15% od czego zalezy ?Cytat:
Brakujące 15% to wszystko to, co może się zdarzyć - łącznie z atomem z Korei :wink:
Ja raczej będe - ale 100% nie dam.
I tylko w sobotę. No i długo siedzieć nei będe, jak już wcześniej pisałem/.
Cytat:
Zamieszczone przez adamek
OK. Fajnie że chociaz w sobote.
Panowie,
z przyczyn osobistych nie moge sie pojawic na ,,zlocie''.
przykro mi,
moze nastepnym razem.
udanej imprezki!
Gawryl, wielka szkoda, mam nadzieje ze nic powaznego sie nie stalo. A czy bedzie nastepna okazja ?? Mam nadzieje ze tak...Cytat:
Zamieszczone przez gawryl
taka nadzieje i ja mam... bo bylem ,,troszke'' napalony na wyjazd, ale moja Zona uswiadomila mi przyszle wydatki... niestety ma racje. czyli sprowadzila mnie na ziemie :) zbieram kase na nastepny raz.Cytat:
Zamieszczone przez Polaco