Kto idzie?
Wersja do druku
Kto idzie?
Ja na pewno przyjdę, nie mam planów na niedzielne popołudnie. Planuje być nawet znacznie wcześniej i pochodzić po Oliwie, bardzo dawno nie byłem na pachołku. Trzeba odświeżyć sobie widok, stara Oliwa też jest niczego sobie.
Jeśli ma być mowa o przyrodzie to może sie pojawię ;-)
Przykro mi to mówić, ale niestety nie będzie mnie dziś w Kuźni Wodnej.
Szału nie było. Żadnego pokazu kucia itp. Przyszło ok 10 osób, rozmawialiśmy z właścicielem (w sumie to nie do końca jestem pewien kto to był bo się spóźniłem, może tylko zarządzający tym budynkiem). W wielkim skrócie: prowadzący chciałby aby powstała jako taka galeria powiązana z oliwą i okolicami (architektura, przyroda, itp).
To Wy sobie po kuzniach latacie jak ja mam plenerek na helu :P Wkoncu uzupelnilem swoje zapasy krajobrazowe :D Wrzucac, wrzucac, jestem ciekaw co mnie ominelo ;)
W sumie to nie był finalny plener, bardziej spotkanie organizacyjne. Chyba tylko ja z CB byłem (bo nie zauważyłem nikogo znajomego). Właściciel kuźni planuje cykl plenerów mających uwiecznić Oliwę (architekturę, oraz naturę okolic). Jak jesteś zainteresowany to napisz, jeśli dostanę więcej informacji (mają przyjść mailem) to dam Ci znać.
Tam na helu plenerek weselny, czy taki o którym mogłeś szanownych forumowiczów poinformować ;) ?
A nie mówiłem :mrgreen:
P.S.
Może jakiś majowy plenerek? Info tutaj
Pozdrawiam!