Ja mam nadzieje, ze u mnie nie bedzie mokro :D i błotno :D
Wersja do druku
Ja mam nadzieje, ze u mnie nie bedzie mokro :D i błotno :D
ciesz sie jak bedzie mokro, u mnie caly tor byl suchy z wyjatkiem jednego zakretu, przez co pyl unosil sie wszedzie
No juz robiłem w pyle..;) Hehe.. Nie było źle..;)
swietna seria ale 1 i 6 to wymiataja dynamika dynamika i jeszcze raz dynamika !!!!!!!!!!!!!!
u mnie bylo gorzej, mam kilka pylkow w obiektywie, tak wiec zdecydowanie wole blotoCytat:
No juz robiłem w pyle.. Hehe.. Nie było źle..
dzieki wszystkim za komentarze!!!
teraz cos zupelnie z innej parafii, mianowicie REGIONALNE ZAWODY JEŹDZIECKIE RADOSTY 2009. podobnie jak klady, focilem pierwszy raz, ocencie sami
zestaw taki sam jak poprzednio, szkoda, bo jakies tele wiele by tu dobrego wnioslo :(
10.
11.
12.
13.
oczywiscie bedzie wiecej, to na poczatek. pozdrawiam
wrzuce kolejne, bo cisza okrutna, moze te bardziej Wam sie spodobaja albo mniej i wydusze z Was troche krytyki :)
14.
15. czasem konie nie bardzo mialy ochote skakac
16.
Straszne słońce, więc cudów się nie można spodziewać.
Czasami dobrze jest skoncentrować się na jeźdźcu, i zbliżyć na twarz, dobre są emocje w WKKW (czy tam skokach).
Ogólnie, zdjęcia ok, ale mocne cienie psują efekt cały.
PS. Prawie jak w Białym Borze, ehh (OT)
no niestety obiektyw jaki posiadam nie pozwolil na zblizenia, w niedziele bede na podobnych zawodach moze tam cos sie uda z bliska strzelic. najgorsze, ze zapowiadaja taka sama pogode :(
dzieki za opinie
Mysle o Elmocie.. ale ja zazwyczaj w weekendy w domu siedze.. :/
Ale pomysle, coby chociaz na piatek sie wybrac.. No ale nei mam szerokiego kąta.. :/