Witam!
Dzięki Polaco za info na ten temat. :D
Chętnie bym się rpzeszedł... gdyby nie termin. :/
14.08 to ja niestety zaczynam pracę... mam byc w Rogalinku o godzinie 16. :/
Ale dzień wcześniej bardzo chętnie. :)
Wersja do druku
Witam!
Dzięki Polaco za info na ten temat. :D
Chętnie bym się rpzeszedł... gdyby nie termin. :/
14.08 to ja niestety zaczynam pracę... mam byc w Rogalinku o godzinie 16. :/
Ale dzień wcześniej bardzo chętnie. :)
Do 16-tej jest sporo czasu, spokojnie zdazysz przyjsc na wystawe ;) Zobaczymy co reszta powie, moze jednak 13-ty ? Dla mnie oba terminy sa jak najbardziej ok (ale wolalbym 14-ty).Cytat:
Zamieszczone przez adamek
Polaco, 13 w sobote tez mi pasuje, teraz sprawdziłem i mam wolna sobote. Wiec możemy dopasowac sie do terminu.. 13 lub 14 sierpnia.
Ja sobote mam pracujaca, ale da sie to jakos zalatwic (mam nadzieje) :)Cytat:
Zamieszczone przez Robert P.
Ja niestety, jak pisalem, 13 mam wesele i pewnie na 14-go nie dojade :twisted: ale pozniej chetnie...
Ja chetnie sie pojawie. Moze połączymy to z małym plenerem ? BTW: foto "Gody albatrosów" jest rzeźnickie :) Właśnie ono jest na plakatach w mieście. A co do pleneru - może zrobimy jakiś mały na Łęgach Rogalińskich? 20 km z centrum Poznania, prosta droga, a tereny, przyroda, ptactwo - do wyboru do koloru ...
Kuba myslisz o plenerze pod parasolkami na Starym?? Ja sie pisze... ;)
Cytat:
Zamieszczone przez Robert P.
Dopisałem wyżej propozycję. Nikoniarze byli tam ostatnio (doczepiłem się na krzywy ryj :P )
No nie wiem czy plener po wystawie to dobry pomysl, trzeba bedzie przyniesc na wystawe caly sprzet, wiec wygodnie nie bedzie. MOze zrobimy tak ze w sobote 13-go po poludniu sie spotykamy na wystawie, pozniej degustacja, a w niedziele plener. Co Wy na to ?Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Godziny otwarcia Galerii Arsenał:
poniedziałek - nieczynne,
wtorek - sobota - 11:00 - 18:00
niedziela - 10:00 - 15:00
Proponuje - sobota(13.08.05), godzina 15:00 spotykamy się przed galerią. Po galerii jakieś małe piwko na Starym Rynku. Natomiast w niedziele mozna od rana jechać na Łęgi Rogalińskie na plener. Wszystkich chętnych proszę o zgłaszanie sie na PW do mnie lub do kolegi Polaco.
Pozdrawiam