Tezet, ja jeszcze ustalę czy nie mam czegoś innego w planie o czym jeszcze nie wiem i do wieczora się zgadamy wtedy. Si?
Wersja do druku
Tezet, ja jeszcze ustalę czy nie mam czegoś innego w planie o czym jeszcze nie wiem i do wieczora się zgadamy wtedy. Si?
Tezet i japrzepraszam, mógłbym się wybrać z Wami? :-)
We trzech to już konkretna ekipa będzie, może nie grzeszymy gabarytami, ale w kupie to wiadomo :) . To bądźcie pod netem tak wieczorem to sie zgadamy jeśli mama mi nie każe jutro sprzątać :P
Widzę, że zbiera sie jakaś większa grupka. Z chęcią również się dołącze do Was.
ok, to działamy. Jak ktoś z Was nie jedzie autem, to mogę zabrać po drodze kogoś. Jadę z Moreny przez Wrzeszcz. Jak nie, to do zobaczenia koło 10. 45. Dla rozpoznania będę miał w ręku styczniowe wydanie Lustrzanki :P... albo łatwiej - pomarańczowe okulary.
Ubierzcie się jakoś trendi to porobimy jakiś męski fashion na gruzach :). wezmę blende.
pzdr
Plus 2 - dopisuje się do wypadu razem z Viqy'm.
Do zobaczenia.
Mialem isc dzis na noc do pracy ale udalo sie zrobic wolne wiec ide na 100% na day'a :) Widze ze dosc duza ekipa nam sie szykuje :) To bardzo dobrze :) A gdzie sie spotykamy dokladnie ?
Dobra, maly update :) Mam numery tel do comatus'a, elgi'ego i wiem jak wyglada japrzepraszam, wiec jakby cos bede was wszystkich szukal ;)
Zna ktoś jakiś dobry punkt orientacyjny tam na miejscu, przy którym możemy się spotkać? Czy godzina 10:45 podana przez japrzepraszam jest nadal aktualna?
Comatus i Ja bedziemy starali sie byc na 10:30 A punkt orientacyjny, nie wiem, nie znam, ten teren jest mi calkiem nie znany.