Właśnie to IMHO zrobiłem.
Jeśli odczucia większości są inne, to proszę Viteza o posprzątanie.
Wersja do druku
może tak? :
pozwoliłem sobie przekadrować (kwadrat jakoś lepiej w tej opcji do mnie przemawia) i po przekadrowaniu wygląda tak, ale nadal przed:
no i po:
komentarze mile widziane :)
ja bym zrobil tak
albo jeszcze bardziej rozjasnil skore
jednak z tak malego jpg'a nie da sie wiecej wycisnac
Hmm.. Ucięcie hostessy po prawej faktycznie miało jakiś sens, bo i tak niewiele było jej widać, ale w tym wypadku jest zdecydowanie za ciemno. Jak zauażyłes, wszyscy koledzy starali się rozjaśnić zdjęcie i IHMO był to krok w dobrą stronę:-)
Swojej wersji nie bedę pokazywał, bo pierwsza wersja przeróbki rediconnn'a jest najbliższa mojemu gustowi i pewnie coś w tym stylu bym stworzył.. Może też coś gorszego, więc wolę nie pokazywać..:lol:
A ja to widze tak:
Pytanie bylo "Jak byscie to obrobili", a nie co sadzisz o tej focie.
Mimo wszystko pozdrawiam i dziekuje za konstruktywna krytyke uzycia 3 suwaków w PS'ie.
Ja bym tego nie obrabiała tylko nowe zdjęcie zrobiła ;) Uważam, że spapranych fot nie ma sensu ratować....bo po co?! Nie żal Ci czasu?
bo może nieraz na "spapranej focie" uda się uchwycić ulotną chwilę, jakieś niesamowite ujęcie, które nigdy nie się nie powtórzy.
To tym bardziej po takiej porażce fotograf powinien uderzyć się w pierś i doszkalać warsztat foto a nie graficzny zamiast na siłę ratować coś co nie będzie miało wartości..no może poza sentymentem.