Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
nie wytrzymałem - już mam :)
Wersja do druku
Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
nie wytrzymałem - już mam :)
eheheh vitez pewnie zapomnial jak to jest :)
Ciekawe za ile, bardzo tanio można kupić w Rawiczu. Dla przykładu taki 17-85 IS jakiś miesiąc temu za 2200 albo nawet 2100Cytat:
Zamieszczone przez Algier
Cichy jest już w Poznaniu, ale do poniedziałku ma wolne faktycznie :) Pozdrawiam
2100 za 17-85 to nie jest rewelacja. 1900 to jest dopiero cena :) Tylko szkło do kitu ..
dlatego po 2 miesiącach zamieniłem na 17-40
Najważniejsze, że kolega sprzęt kupił. Można zamknąć wątek.
Nie zapomnialem, tyle ze wiem ze sprzet kupowany w pospiechu od pierwszego dostepnego sprzedawcy moze okazac sie zawodem i czasem lepiej troszke dac sobie na wstrzymanie, przemyslec i dobrze wybrac niz rzucac sie na pierwszy lepszy, bo niecierpliwosc pogania.Cytat:
Zamieszczone przez TommyTheCat
Mam nadzieje ze kolega nie bedzie mial problemow z powodu pospiechu.
Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Zapewniam że sprzęt nie był kupowany w pośpiechu a wybór sprzedawcy dobrze przemyślany. W końcu Grosman nie jest pierwszym lepszym sprzedawcą (dzięki Waszym sugestiom brałem pod uwagę również Cichego jednak z wiadomych względów nie miałem okazji skorzystać z jego oferty).
W porządku, nie mam nic nikomu za złe, w końcu jak decyduję się na odcięcie na tydzień od biznesu to z pełną świadomością, że zdesperowani klienci uciekną do konkurencji ;)