grrrr :P
nie lubię niejasności :P
tematem tej bitwy jest: stare miasto
i kropka :)
Może być?
Wersja do druku
grrrr :P
nie lubię niejasności :P
tematem tej bitwy jest: stare miasto
i kropka :)
Może być?
Ja to bym chętnie, tym bardziej że konwencja B&W ale co jak na starym mieście są nowe bloki z wilkiej płyty ? :mrgreen:
No dobra, możemy to trochę przenieść ? Np. o jeden tydzień w przodek ? Wysąłłem swoją sigmę do serwisu, jeszcze nie wróciła :(
Noo, zobaczymy kto będzie, ja do tej pory nie wyszedłem z aparatem na zewnątrz :) może, jeśli nikomu to nie przeszkadza, można przesunąć ten termin o tydzień.
Ja nie widzę przeszkód oprócz takiej, że będzie trzeba czekać dłużej na wyniki :)
Podejmę się ... chociaż narzucenie formy BW uważam za niepotrzebne - kolor też jest środkiem wyrazu i nie widzę powodu dla którego mielibyśmy dyskwalifikować takie zdjęcia.
jeżeli inni się zgodzą to można by to zmienić, tylko teraz to nie wiem czy kolor-bw nie będzie czymś co wskaże kto jakie foto przysłał..
To podejmij jakąś decyzję w końcu to Twój "battle".
ok, więc jak do tej pory są:
atz1983
talarczyk
Troyan
yerzu
myślę, że zostaniemy przy BW. Już tak zaczęliśmy to tak skończmy.
Troyan - odebrałeś już obiektyw? Jeśli nie i jeśli żaden z uczestniczących nie ma nic przeciwko proponuję ostatni dzień przysyłania prac na 29 marca :)
P.S. przepraszam, ze rzadko się wypowiadam, ale mam trudny dostęp do internetu.
jak przesuniecie termin to bym chyba nawet wziął udział tylko, że to BW mnie jakoś nie przekonuję - nie lubię narzucania sobie z góry tego zagadnienia. Po prostu dopiero jak mam przed sobą zdjęcie to decyduje czy to będzie kolor czy bw - co będzie bardziej pasowało itp. Może tą kwestię dałoby się jeszcze przedyskutować? ;-)
talarczyk, Troyan, może być że nie tylko bw?