1 - za jasny nos i szyja
2 - dobre
3 - dla mnie NIE - za podpartą brodę, psuje ładną twarz
4 - fajne
5 - mogło by być, ale coś mi z kontrastem ni leży...
Tylko, że ja na portrecie to się nie znam...
Wersja do druku
1 - za jasny nos i szyja
2 - dobre
3 - dla mnie NIE - za podpartą brodę, psuje ładną twarz
4 - fajne
5 - mogło by być, ale coś mi z kontrastem ni leży...
Tylko, że ja na portrecie to się nie znam...
O ja.. zabiłaś mnie tym pytaniem..:lol::mrgreen: spytaj jeszcze o numer telefonu:p
Kadry ok, ale za nic nie mogę przyzwyczaić się do kolorystyki. Być może przez przypadek WB Ci zjechał. Chodzi dokladnie o #1 i #4. Wzorujac się na wizerunku Mlodego (że się tak na Niego powołam:mrgreen:) to w #1 skóra jest zbyt blada, a usta wyglądają troszkę na sine. tak samo #4 - zbyt zimne kolory. Przynajmniej ja tak widzę. w #5 to miał być "usmiech"?;) Btw Patrząc obiektywnie i idąc za Gunią najlepiej wyszedl Ci Młody:p
Pozdrawiam
PS: do tej całej kolekcji brakuje mi jakiegoś portretu.. samochodowego:grin:
Po metryce to mu wychodzi 20, a mentalnie tak gdzieś w okolicach 13 się zatrzymał
WB był ustawiony na sztywno na 5600, pewno ja coś pogrzebałem ale jak pogrzebałem to pewno tak chciałem ... samochodowych nie będzie bo musiałbym samochód umyć a to rzadko robię.
Dodam młodą z osobistym chłopakiem :
06.
06 - jedyne co mi przeszkadza: obcięte (widoczne) buty na dole osobistego chłopaka
nie przesadzaj z tą 13tką... w koncu zawsze sie mówi, że faceci tylko o 3 lata w tył są...
co do osobistego chłopaka i młodej - zgadzam się z Tofficiem. poza tym , fajna obróbka
Z tym "samochodowym", to chodziło mi o "auto"portret:p
Troche to wygląda jakbyś robił zdjęcie Młodej, a osobistego postawił obok, tak od niechcenia, żeby byli razem na jednym zdjęciu:wink: Ale może to osobisty powinien siedzieć na krześle, a Młoda na kolankach?:p Ale ok.. Twój dom, Twoje zasady..:lol:;)Cytat:
Dodam młodą z osobistym chłopakiem :